Címlap » 2021 / Bemutatkozás

2021 / Bemutatkozás

A Drónpilóták Országos Egyesületének legutóbbi közgyűlésén megválasztásra került az új elnökség és ellenőrző bizottság.

A tisztségviselői pályázaton induló és tisztséget vállalókra, immáron E közgyűlésen, három napig szavazhattak tagjaink. Alelnök Társaim nevében köszönjük a bizalmat. Mindent megteszünk, hogy Céljaink teljesüljenek és a tagság érdekeit tudjuk képviselni egy olyan környezetben, amely folyamatosan fejlődik.

Az elnökség az ügyviteli feladatok átvételével kezdi munkáját, de ahogy a bemutatkozó programomban írtam, szeretném, ha a tagság az elvárásainak megfelelően kapna előnyöket, amelyre kiváló lehetőségeink is vannak. Azonnali projektnek a tudásmegosztást, vizsgára való felkészítést érezem. Ennek a projektnek a kidolgozásában, szervezésében, működtetésében várjuk a tagok jelentkezését is. Először kérdőívet készítünk, hogy felmérjük az igényeket.

A tenni akaró tagok támogatására és munkájára is szükségünk lesz. Az ügyviteli feladatok feldolgozása után lesz lehetőségünk aktívan bevonni a tagságot.

 


Kérdéseitekkel keressetek minket bizalommal!

                                                

Sipos Márió                                          Dr. Csevár Antal                                    Marján Zsolt

Elnök                                                     Alelnök                                                  Alelnök

 

Ellenőrző bizottság tagjai

                                    

Gilly Áron                                    Kadelka Róbert                                       Seszták Sándor

 

Küldetésünk

A DOE küldetése

A biztonságos pilóta nélküli repüléshez szükséges műszaki-technikai, vezetési-irányítási és repülésbiztonsági tudásbázis rendszerezése és tagjai közötti megosztása; a normatív és etikai szabályrendszerek megteremtése, illetve azok kialakításában való közreműködés; az ágazat szereplői közötti egyeztetés, koordináció; a jogalkotókkal és hatóságokkal történő együttműködés.

 

Elérhetőségek

Kapcsolatok:
https://doe.hu/egyesuletunkrol

Facebook:
https://facebook.com/doe.hu

DOE Társalgó:
https://facebook.com/groups/doe.hu
 

 

Facebook