Címlap » Jancsi és az égig érő videójel

Jancsi és az égig érő videójel

Úgy látszik sok országban még nem jöttek rá, hogy a videó jel nagyobb távolságainak áthidalására tökéletes megoldás az antennák lecserélésére, aminek erősítése nagyobb, vagy a karakterisztikája számunkra megfelelőbb. Éppen ezért úgy gondolják, hogy a videó adó teljesítményét kell növelni. És amikor már-már úgy gondolnánk, hogy nem lehet számunkra megfelelő kis méretben nagyobb teljesítményű, akkor jön egy kis kínai cég, és gyárt egy megdöbbentőt.

Éppen ilyen ez az 1,2Ghz-es videó adó, aminek kimenő teljesítménye 2.5W (2500mW) Ez a teljesítmény olyan annyira hatalmas, hogy több tapasztalat szerint a megszokott irányítás és videó adó távolság közel sem elég. A Dragonlink LRS rendszerét 40cm távolságból tökéletesen "árnyékolja". Éppen ezért nem árt egy ilyen adóhoz megfelelő méretű gép is. Lássunk néhány paramétert: - 2500mW RF kimenő teljesítmény - 8 csatorna (1.080 - 1.120 - 1.160 - 1.200 - 1.240 - 1.280 - 1.320 - 1.360 Ghz) - Ventillátoros hűtés - Működési felszültség: 12V DC - Felvett áram: 850 mA - Antenna csatlakozó: SMA - Méret: 91x51x20mm. - Súly: 90 gr. És itt jön a fekete leves. A csodálatos paraméterei mellett az ára már nem ennyire dicső. A maga 210 Eurós árával nem mondható olcsónak. A sokak által bevált 1W (1000mW) LawMate 80 Eurós ára mellett pedig különösen soknak tűnik. (Ne feledjük, hogy a termék használatához rádió amatőr vizsga szükséges) Megvásárolható az electronicarc.com-on

A hírhez tartozó fórum

Küldetésünk

A DOE küldetése

A biztonságos pilóta nélküli repüléshez szükséges műszaki-technikai, vezetési-irányítási és repülésbiztonsági tudásbázis rendszerezése és tagjai közötti megosztása; a normatív és etikai szabályrendszerek megteremtése, illetve azok kialakításában való közreműködés; az ágazat szereplői közötti egyeztetés, koordináció; a jogalkotókkal és hatóságokkal történő együttműködés.

 

Elérhetőségek

Kapcsolatok:
https://doe.hu/egyesuletunkrol

Facebook:
https://facebook.com/doe.hu

DOE Társalgó:
https://facebook.com/groups/doe.hu
 

 

Facebook