Ászpilóták

Sorozatunkban olyan modellezőket mutatunk be, akikre felnézünk repülési tudásuk, építési képességeik,
vagy a közösségért végzett munkájuk miatt.

 

Címlap » Ászpilóták » Gyurcsik Vince

Gyurcsik Vince

Pilótanév: 
Wyncee
Életkor: 
33
Repült évek: 
20
Repült órák: 
600+
Első gép: 
Május 1. Antik vitorlázó
Álom gép: 
Krill Extra 330 SC 41%
Aktuális gép: 
Krill Extra 330 SC 41%
Táv: 
Futaba SG14
Klub: 
Kecskeméti Modellező SK
Eredmények: 
F3A RCM OB 2001 I.
F3A OB 2002 II.
F3A OB 2003 II.

10 évesen kezdtem modellezni a Nagykőrösi Kinizsi Modellező Klub tagjaként, végig járva a klasszikus ranglétrát kezdve az építést a Papírusz A/1 szabadon repülő modellel folytatva CO2 meghajtású szabadon repülővel. Az első távirányítómat 2 csatornás AM-es rádió volt egy auto modellhez kaptam, ezt átszerelve kezdtem RC repülni 13 évesen saját építésű Május 1 antik vitorlázóval, majd később az amerikai tervezésű Bulldozer antik motoros modellel kóstoltam bele a motoros repülésbe.
2001-től pár éven át rendszeres résztvevője voltam a magyarországi F3A versenyeknek megjárva a dobogó minden lépcsőjét. 2005-től visszaléptem a versenyzéstől, megmaradt a modellezés hobbinak, kipróbáltam a scale vitorlázáson keresztül a DLG-zésen át a helikopterezésig sok műfajt, de maradtam a motoros repülés mellett, ezen belül is a 3D/Freestyle repülés fogott meg, és tart ez a szenvedély a mai napig.
A hobbi kapcsán sok segítőkész embert ismertem meg, akiknek ezúton is köszönöm a támogatását és a segítségét hogy eddig eljuthattam!

Küldetésünk

A DOE küldetése

A biztonságos pilóta nélküli repüléshez szükséges műszaki-technikai, vezetési-irányítási és repülésbiztonsági tudásbázis rendszerezése és tagjai közötti megosztása; a normatív és etikai szabályrendszerek megteremtése, illetve azok kialakításában való közreműködés; az ágazat szereplői közötti egyeztetés, koordináció; a jogalkotókkal és hatóságokkal történő együttműködés.

 

Elérhetőségek

Kapcsolatok:
https://doe.hu/egyesuletunkrol

Facebook:
https://facebook.com/doe.hu

DOE Társalgó:
https://facebook.com/groups/doe.hu
 

 

Facebook