Címlap » DOE Care program

DOE Care program

Mi a DOE Care?

A Drónpilóták Országos Egyesülete a DOE Care programja keretében, tagjai számára és tagjai erőforrásainak igénybevételével, segítséget nyújt a biztonságos pilóta nélküli repülés eléréséhez szükséges feltételek megteremtéséhez. Ezt jelen pillanatban még bővítés, kialakítás alatt áll, de alapjaiban működőképes.

  

A DOE Care részét képezik
 

 • Jogsegély nyújtás tagoknak
  • Adatvédelmi és adatbiztonsági konzultáció és tanácsadás szakjogász által - DOE Connect / DOE Care felületen keresztül
    
 • Közvetlen információnyújtás tagoknak
  • Biztosítással kapcsolatos közvetlen információnyújtás a biztosító kapcsolattartója által - DOE Connect / DOE Care felületen keresztül
    
 • Technikai segítségnyújtás
  • ​Eseti légtér kérelem kitöltő segédfelület - DOE Connect / DOE Care felületen keresztül
    
 • Kereskedelmi tagok támogatása
  A Drónpilóták Országos Egyesületének eltökélt célja, hogy tagjai jogszabályoknak megfelelően végezzék a tevékenységeiket. Kereskedelmi tagjaink számára jelentős terhet jelent a tagdíjfizetés melletti biztosítási díjak megfizetése is, ezért csökkenhet a versenyképességük többféle okból kifolyólag.

  Ennek első lépéseként az elnökség DOE Care keretében, megteremtette annak lehetőségét, hogy minden olyan kereskedelmi tagnak, aki 2018-ban rendelkezett a DOE-nál nyilvántartott pilótá(i)ra kötött Groupama felelősségbiztosítással és befizette a 2018-as és 2019-es tagdíját is, annak az Egyesület a cégen/szervezeten belül egy a tag által kiválasztott pilótára értendően, automatikusan meghosszabbítja és kifizeti a biztosítást 2019.04.01 - 2019.12.31-ig folytatólagosan, a 2019.03.31-ig érvényes biztosítási kategóriának megfelelően.

  Amennyiben a cég/szervezet emelni kíván a pilóta korábbi biztosítási kategóriáján a jövőben, akkor azt a hosszabbításunk után bármikor megteheti, értelemszerűen a kategóriák közötti különbséget díjbekérő alapján megfizetve.

  A 2019-ben belépett kereskedelmi tagoknak szóló megoldásunk később kerül publikálásra.

  UPDATE: A program kiterjesztésre került 2020-ra is, tehát az Egyesület kereskedelmi tagok esetében a cégen/szervezeten belül egy  pilótára értendően, automatikusan átcsoportosítja a biztosítási összeget a kereskedelmi tag tagdíjából 2020.01.01 - 2020.12.31-ig terjedő időszakra az előző évi biztosításának megfelelően, amennyiben befizeti a 2020-as tagdíjat. Alapesetben ez az 2019-es évnek megfelelő adatok alapján történik.

 

 • Közösségi támogatás lehetősége
  • Több tagunk érdeklődött már afelől, hogy a tagdíjon felül hogyan tudná anyagilag is segíteni az egyesület hasznos programjainak működését?
   Ezzel kapcsolatban a következő lehetőséget teremtettük meg egy kizárólag ilyen célra fenntartott bankszámlaszám igénybevételével:

   A kívánt összeget banki átutalás mellett lehet teljesíteni az Egyesület MagnetBank-nál vezetett
   16200151-18542785 számú bankszámlaszámra, közleménybe írva a következőt:
   "Ellenszolgáltatás nélküli Önkéntes adomány"

    

  • Előfordulhat, hogy valaki épp számlázóprogramot keres mert lecserélné a régit, esetleg újként regisztrálna mert számlázási kötelezettsége keletkezett.
   Ha érdekes lehet, akkor mi a számlázz.hu-t használjuk, ráadásul támogathatsz is minket anélkül, hogy neked ez valamilyen extra költséget jelentene.
   ​Minden új felhasználó, aki erre a linkre kattintva regisztrál a Számlázz.hu-n és előfizet bármely díjcsomagra, 1 hónap díjmentes használatot biztosít az előfizetési csomag tekintetében az Egyesületünk számára.     

 

Küldetésünk

A DOE küldetése

A biztonságos pilóta nélküli repüléshez szükséges műszaki-technikai, vezetési-irányítási és repülésbiztonsági tudásbázis rendszerezése és tagjai közötti megosztása; a normatív és etikai szabályrendszerek megteremtése, illetve azok kialakításában való közreműködés; az ágazat szereplői közötti egyeztetés, koordináció; a jogalkotókkal és hatóságokkal történő együttműködés.

 

Elérhetőségek

Kapcsolatok:
https://doe.hu/egyesuletunkrol

Facebook:
https://facebook.com/doe.hu

DOE Társalgó:
https://facebook.com/groups/doe.hu
 

 

Facebook