Címlap » DOE Fórum szabályzat

DOE Fórum szabályzat

 1. A DOE Fórumot bárki olvashatja, de tartalom írásához DOE tagsággal ezáltal doe.hu felhasználó azonosítóval kell rendelkezni.
   
 2. A DOE Fórum használatával egyidőben minden felhasználó tudomásul veszi a fórum szabályait. 
   
 3. Az adminisztrátor fenntartja magának a jogot, hogy bármely üzenetet, amely sérti szabályokat, akár értesítés nélkül is töröljön. 
   
 4. A Fórum célja a DOE tagok közötti kommunikáció megteremtése. Ennek megfelelően kérünk minden fórumozót, hogy mindig a témához kapcsolódóan írjon üzenetet.
   
 5. Minden fórum tag köteles betartani a hatályos szerzői jogi, és egyéb a Büntető Törvénykönyvben fellelhető törvényeket. 
   
 6. A politikai témák nem kívánatosak a DOE Fórumában ezért kérjük az ilyen jellegű témák mellőzését.
   
 7. A durva, trágár, agresszív szóhasználat nem megengedett a fórumban, bizonyos határon túl ezek moderálásra kerülhetnek.
   
 8. A személyeskedő, illetve a másokat etnikai, kulturális, nemi, vallási, politikai odatartozásában támadó és sértő bejegyzéseknek nincs helye a fórumban.
   
 9. A fórumon tilos bármilyen formában a másik provokálása, sértegetése, fenyegetése, valamint tilos az agresszív, félelem- és gyűlöletkeltő magatartás.
   
 10. A fórumhozzászólásokban nem szerepelhet olyan tartalom, amelyet a hozzászóló a későbbiekben töröltetni akar.
   
 11. Saját személyes e-mail cím, telefonszám, egyéb adat kizárólag saját felelősségre tehető közzé.
   
 12.  Érzékeny témák utólagos törlése nem feltétlenül lehetséges, az ilyen témákat privát levélben javasoljuk intézni a fórumtagokkal. 
   
 13. A fórum moderátorai segítenek abban, hogy a fórumozók betartsák az itt leírt szabályokat és a kommunikáció békében, megértésben és a megfelelő csatornákban folyjon.
   
 14. A szabályzatot szükség esetén a DOE elnöksége bármikor módosíthatja.

v20180820.1

Küldetésünk

A DOE küldetése

A biztonságos pilóta nélküli repüléshez szükséges műszaki-technikai, vezetési-irányítási és repülésbiztonsági tudásbázis rendszerezése és tagjai közötti megosztása; a normatív és etikai szabályrendszerek megteremtése, illetve azok kialakításában való közreműködés; az ágazat szereplői közötti egyeztetés, koordináció; a jogalkotókkal és hatóságokkal történő együttműködés.

 

Elérhetőségek

Kapcsolatok:
https://doe.hu/egyesuletunkrol

Facebook:
https://facebook.com/doe.hu

DOE Társalgó:
https://facebook.com/groups/doe.hu
 

 

Facebook