Címlap » DOE Iroda program a személyes kapcsolatokért

DOE Iroda program a személyes kapcsolatokért

A felgyorsult világunk új kihívások elé állítja az Egyesületünket is. Ezért szeretnénk, ha kicsit több lehetőségünk lenne egymással találkozni, ismerkedni, gondolatokat cserélni. Ennek első lépéseként kísérleti jelleggel elindítjuk a DOE iroda programot.

Mit is jelent ez?

  • Lehetőséget biztosítunk, hogy az Egyesület választott vezetője elérhető legyen személyesen is, ne csak telefonon vagy a közösségi médiában.
  • Segítséget adunk azoknak a tagoknak, akik az online felületek helyett, jobban szeretnek egy élő személlyel kommunikálni.
  • A DOE iroda gyakorlatilag egy nagy kiterjedésű pilóta nélküli légijárművek számára kijelölt eseti légtér közepén van, amit a tagok használhatnak gyakorlásra, közös repülésre, oktatásra és okulásra, ahol természetesen akár különböző feladatok is gyakorolhatók a lefedett területen.
     

Az Iroda helyszíne Zichyújfalu, ami valóban nem a világ közepe, de még lehet. Lássuk, miért is ideális ez a helyszín?
A légtér nagy kiterjedésű mezőgazdasági és erdő területek fölött van, amely kiváló terep gyakorlásra.
Lehetőség van szakmai segítséget kérni és kapni, legyen az műszaki, jogi, vagy repüléssel kapcsolatos.
Az iroda nyújtotta lehetőségeit kihasználva, igény esetén betekinthetsz az Egyesület operatív működésébe is.

Az eseti légtér használata és az iroda látogathatósága ésszerű és jogszerű szabályok szerint történik. A Drónpilóták Országos Egyesülete az ország legnagyobb „drónos” egyesülete, legyen ez az ország legnagyobb felhasználói közössége is. Természetesen mindenki számára nyitottan, legyen szó Kameraplatformos, FPV RACER, LR FPV vagy akár klasszikus modell pilótáról.

Az igényeket folyamatosan figyelemmel kísérjük és igyekszünk azokat ki is elégíteni.

 

Időpontegyeztetés: iroda (kukac) doe.hu, illetve a +36 30 836-7509 telefonszámon.

Küldetésünk

A DOE küldetése

A biztonságos pilóta nélküli repüléshez szükséges műszaki-technikai, vezetési-irányítási és repülésbiztonsági tudásbázis rendszerezése és tagjai közötti megosztása; a normatív és etikai szabályrendszerek megteremtése, illetve azok kialakításában való közreműködés; az ágazat szereplői közötti egyeztetés, koordináció; a jogalkotókkal és hatóságokkal történő együttműködés.

 

Elérhetőségek

Kapcsolatok:
https://doe.hu/egyesuletunkrol

Facebook:
https://facebook.com/doe.hu

DOE Társalgó:
https://facebook.com/groups/doe.hu
 

 

Facebook