Címlap » Kiegészítő tájékoztatás DOE-Skilldict Zrt adatátadással kapcsolatban

Kiegészítő tájékoztatás DOE-Skilldict Zrt adatátadással kapcsolatban

A Drónpilóták Országos Egyesülete (DOE), valamint a Skilldict Zrt. között létrejött együttműködési megállapodás keretében lehetőség nyílt arra, hogy a DOE tagok egy komplex szintfelmérő tesztben vegyenek részt, melyet a Skilldict Zrt. (Felnőttképzési nyilvántartási szám: E/002051/2019​) és a DOE erre kijelölt személyekkel együtt dolgozott ki. Ez tartalmazhat célirányos oktatást vagy ismeretbővítési, tanfolyami jellegű tevékenységet is a továbbiakban.

A DOE tag (kitöltő) önkéntes alapon adja meg, illetve járul hozzá az adatok kezeléséhez a DOE és a Skilldict Zrt. célirányos SkillToolKit eLearning rendszerének használatával, illetve erre utaló interakciójával. 
A DOE tag továbbá elfogadja, hogy a kérdőívben megadott adatokat, válaszokat kiértékeljük és felhasználjuk a DOE képzési programjának, stratégiájának tovább fejlesztéséhez, céljainak, programjainak megvalósításához.

 

A felmérésben, továbbá ismeretbővítésben való részvétel során a következő adatokra és adatátadásra van szükség a Drónpilóták Országos Egyesületének (DOE) részéről a Skilldict Zrt. rendszere felé:

  • Egyedi, erre a célra generált belső azonosítókód (továbbiakban GUID)
     

Az adatátadáskor kizárólag a DOE rendszerében biztonsági és szándékrögzítési okokból az interakció során tárolásra kerülnek a következő adatok.

  • Hozzájárulás (igen)
  • Hozzájárulás dátuma, időpontja
  • IP cím
  • Egyedi, erre a célra generált belső azonosítókód (továbbiakban GUID)

Az adatkezelés célja a felmérésben való részvétel és kiértékelés biztosítása, a DOE oldalán azonosításra alkalmas adatok felhasználásával. Ebben az esetben a Skilldict Zrt. adatfeldolgozó lesz, melynek értelmében csak a DOE részéről jóváhagyott szintfelmérési, oktatási célzattal használhatja az adatokat, harmadik félnek nem adhatja át.

A hozzájárulás kiterjed a Skilldict Zrt. részéről anonim módon, de GUID-okat tartalmazó visszaküldött adatok, DOE oldalán történő újra személyhez kötéshez, melyet a DOE által erre kijelölt személy(ek), kizárólag személyreszabott további ismeretbővítési és oktatási céllal használhatnak fel és kizárólag az érintett irányába. Egyéb esetben a már személyhez kötött adatok felhasználása tilos!

Az adatok kezelésének időtartamát, valamint további felhasználási lehetőségeit a Skilldict Zrt. adatvédelmi irányelvei, valamint a DOE és a Skilldict Zrt. közötti adatfeldogozási szerződés pontjai szabályozzák. Jelen pillanatban ez utóbbi két dokumentum nem áll rendelkezésre ezen az oldalon, így a tájékoztatás nem teljeskörű, ellenben ettől függetlenül a hozzájárulás megtehető, a kérdőívek kitöltése önálló szabadakaratú döntésként megkezdhető.

Az adatátadáshoz való hozzájárulás megtehető az erre a célra kiküldésre kerülő emailekben található link segítségével, valamint a DOE Connect / Tagi adatlap / Egyéb fülén.
A DOE rendszerének használata során, a DOE igénybe veszi a mindenkori adatvédelmi dokumentációjában szereplő szolgáltatókat.

2020.03.11.

Küldetésünk

A DOE küldetése

A biztonságos pilóta nélküli repüléshez szükséges műszaki-technikai, vezetési-irányítási és repülésbiztonsági tudásbázis rendszerezése és tagjai közötti megosztása; a normatív és etikai szabályrendszerek megteremtése, illetve azok kialakításában való közreműködés; az ágazat szereplői közötti egyeztetés, koordináció; a jogalkotókkal és hatóságokkal történő együttműködés.

 

Elérhetőségek

Kapcsolatok:
https://doe.hu/egyesuletunkrol

Facebook:
https://facebook.com/doe.hu

DOE Társalgó:
https://facebook.com/groups/doe.hu
 

 

Facebook