Címlap » DOE Connect hírek

DOE Connect hírek

Szükségszerűvé vált egy újabb lapfül betétele, ez pedig az "Egyéb" nevet viseli. Átkerült rá a FAI licenc szám önkéntes megadási lehetősége, valamint megadhatóvá vált az MMSZ (Magyar Modellező Szövetség) azonosító száma, szintén önkénetes adatmegadási jelleggel. Míg előbbi megadása esetén publikusan megjelenik a tagi lekérdezés vagy QR kód leolvasásnál, utóbbi esetében csak belső használatnál van jelentősége. A FAI licenc számhoz hasonlóan az MMSZ azonosító számot sem kezeli a DOE adminja.
2020. 01. 11
Az igényeket figyelve, belekerült a nyilvántartásba annak lehetősége, hogy a tag FAI Licenc számot adjon meg. Az adatot a tag önállóan, saját elhatározásából, saját akaratából adja meg, egyben automatikusan hozzájárul az adat kezeléséhez. A megadott adat megjelenhet a nyilvános lekérdező felületen is! A megadott adat egyszerűen kitörölhető amennyiben idejét múlt, vagy nem megfelelő adat került megadásra. A DOE az itt megadott adatoktól elhatárolódik, semminemű felelősséget nem vállal, annak valódiságának bizonyítását a tag a megadással önként magára vállalja. Az...
2019. 03. 14
Tagi felvetésre belekerült a nyilvántartásba annak lehetősége, hogy a tag bekapcsolhassa a tagkártyán szereplő név megjelenítését a nyilvános lekérdező felületen. Ennek be illetve kikapcsolási lehetősége a DOE Connect / Tagi adatlap / Tagsági kártya fülön érhető el. Az adatot a tag önállóan, saját elhatározásából, saját akaratából változtatja meg, egyben automatikusan hozzájárul, hogy a neve megjelenik a nyilvános lekérdező felületen is! Alapértelmezésben az adatvédelmet szemelőtt tartva, a név megjelenítése a nyilvános lekérdező felületen nincs bekapcsolva...
2019. 03. 07
Tagi felvetésre belekerült a nyilvántartásba annak lehetősége, hogy a tag külső, más szervezet által vezetett felelősségbiztosítással kapcsolatos adatot adjon meg. Ez jelenleg és valószínűleg a jövőben is a biztosítási szám megadásában fog korlátozódni. Az adatmegadási lehetőség a DOE Connect / Tagi adatlap / Biztosítási igazolás fülön érhető el. Az adatot a tag önállóan, saját elhatározásából, saját akaratából adja meg, egyben automatikusan hozzájárul az adat kezeléséhez. A megadott adat megjelenik a nyilvános lekérdező felületen is! A megadott adat egyszerűen kitörölhető...
2019. 03. 07
Elérhetővé vált a DOE Care program menüje is DOE Connectben. Jogsegély nyújtás tagoknak Adatvédelmi és adatbiztonsági konzultáció és tanácsadás szakjogász által Közvetlen információnyújtás tagoknak Biztosítással kapcsolatos közvetlen információnyújtás a biztosító kapcsolattartója által   Technikai segítségnyújtás ​Eseti légtér kérelem kitöltő segédfelület
2019. 02. 01
Indokolt volt egy olyan rész kialakítása melyet használva az aktív (tagdíjat befizetett) tagjaink különféle kurzusokra jelentkezhetnek, melynek így könnyebbé válik az adminisztrációja, valamint lehetővé tesz további hasznos funkciókat, összekapcsolásokat a későbbiek során.
2019. 01. 25
Az igényeket követve egyre többmindent kell belezsúfolni a DOE Connect felületébe ezért néhány dolgot át kellett rendezni a menüben Létrehozásra került egy Személyes menüpont ami alá bekerültek a következők: Tagi adatlap, Adatmódosítás és a Bemutatkozás. Szintén létrehozásra került egy Közösségi menüpont, ami alá átkerült a Bemutatkozások - Ismerd meg a többi tagot oldal.
2019. 01. 25
Kellett egy felület ahol el tudjuk helyezni számotokra a Közgyűlések döntéssegítő anyagait illetve határozatok stb. Ezt kiegészítve lehet immáron a saját mappákban böngészni, személyes anyagokat letölteni. Olyanokat mint a biztosítási igazolás, ideiglenes jellegű tagsági kártya, befogadó nyilatkozat és még néhány dolgot majd a jövőben, amit személyes, vagy tagsági körökben kell tartanunk.
2019. 01. 25
A honlapon korábban megtalálható bemutatkozási lehetőség bővített formában átkerült a Connect felületbe. A bemutatkozást érdemes kitölteni, az itt megadott tartalom – engedélyedhez kötötten – megjelenhet a tagok számára, illetve a céges tagsággal rendelkezők leírása kikerülhet a doe.hu-ra is!
2018. 02. 02
A rendszer üzeneteket küld olyan esetekben például amikor bekönyvelésre kerül tagdíj, értesítést küldünk rendszeren belül stb. Lehetnek olyan esetek, amikor valaki szeretné ezeket az üzeneteket egy másik mail címre kérni, mert könnyebben átlátja. Erre természetesen van lehetőség, mégpedig a Connect-ben kell leadni adatmódosításként.
2018. 01. 23
Teszt jelleggel elindult a DOE Connect Shop, melyben jelenleg biztosítást tudtok kötni, mint meglévő aktív tagok! Egy rövid tesztidőszakban, a lehetőség csak magánszemély, vagyis a hobbi tagoknak lesz elérhető, azon belül akiknek jelen pillanatban nincs biztosítása nyilvántartva.
2018. 01. 20
Elérhetővé vált a pénzügyi oldal, amin keresztül nyomon lehet követni a lekönyvelt befizetéseket. A rendszerben a 2017-es tagdíjaktól és biztosítási módozatok átalakítását követő időszaktól van adat.
2018. 01. 19
Elérhetővé vált a Klub tagság mező, melyben kiválaszthatod, hogy melyik klubnál, csapatnál repülsz. Amennyiben nincs benne a honos klubod a listában, írj nekünk bátran a DOE Connect főoldalán jelzett e-mail címre és beletesszük! A klub kiválasztását az "Adatmódosítás" oldalon tudod megtenni.
2018. 01. 07
A tagi visszajelzések alapján a DOE Connect kapott egy kicsit komfortosabb felületet, némileg optimálisabb lett a mobilos megjelenés, illetve be lett kapcsolva az adatmódosítási lehetőség néhány adat tekintetében!
2018. 01. 05
Örömmel jelentjük, hogy megkezdődött a DOE saját kommunikációs csatornájának tesztelése immáron a Ti közreműködésetekkel! A doe.hu felületen ellenőrizhetitek adataitokat, letölthetitek biztosítási igazolásotokat, kiválaszthatjátok a készülő tagsági kártya hátterét és feltölthetitek a tagkártyára szánt arcképet. A felületre csak akkor tudsz belépni, ha előtte belépsz doe.hu felhasználóként a honlapon, majd a jobb oldali sávban a DOE Connect gombra nyomsz.
2018. 01. 03

Küldetésünk

A DOE küldetése

A biztonságos pilóta nélküli repüléshez szükséges műszaki-technikai, vezetési-irányítási és repülésbiztonsági tudásbázis rendszerezése és tagjai közötti megosztása; a normatív és etikai szabályrendszerek megteremtése, illetve azok kialakításában való közreműködés; az ágazat szereplői közötti egyeztetés, koordináció; a jogalkotókkal és hatóságokkal történő együttműködés.

 

Elérhetőségek

Kapcsolatok:
https://doe.hu/egyesuletunkrol

Facebook:
https://facebook.com/doe.hu

DOE Társalgó:
https://facebook.com/groups/doe.hu
 

 

Facebook