DOE Drónsimogató

Tisztelt Egyesületi tagok, tisztelt érdeklődők!
A DOE saját és más tematikus rendezvények keretében „DRÓN SIMOGATÓ” működtetését tudja biztosítani!
 
A DRÓN SIMOGATÓ egy 4x4m alapterületű és 2.4m magas, hálózott pavilon, amelyben a játék kopterek reptetése gyermekek és felnőttek által is bátran kipróbálható, hiszen a kis méretű eszközök semmilyen körülmények között nem tudnak kiszabadulni és kárt okozni.
A ketrecet zárt és nyílt területen egyaránt felállítható, két animátorral a program folyamatosan üzemeltethető.
Játék drónjaink könnyen vezethetőek, a bátor próbálkozók egyesületi tagjaink segítségével percek alatt megtanulják az irányításukat, így érdekes szórakozást kínál kicsiknek és nagyoknak egyaránt.
Egyszerre akár két-három kopter is repülhet, amely izgalmas lehet az „ütközések” miatt.
Az eszközök strapabírók, fogyó- és kopó alkatrészekből fel vagyunk készülve és biztosítani tudjuk az akkuk folyamatos töltését is.
Kültéri felállítás esetén enyhe szélben még mehet a játék, néhány csepp eső sem árt az installációnak, de erős szél vagy eső már kizáró ok a működtetéshez.
 

Érdeklődni: dronsimogato (kukac) doe (pont) hu

Küldetésünk

A DOE küldetése

A biztonságos pilóta nélküli repüléshez szükséges műszaki-technikai, vezetési-irányítási és repülésbiztonsági tudásbázis rendszerezése és tagjai közötti megosztása; a normatív és etikai szabályrendszerek megteremtése, illetve azok kialakításában való közreműködés; az ágazat szereplői közötti egyeztetés, koordináció; a jogalkotókkal és hatóságokkal történő együttműködés.

 

Elérhetőségek

E-mail:
gergely.tuzson (kukac) doe.hu
vagy
info (kukac) doe.hu

Facebook:
https://facebook.com/doe.hu

Levelezési cím:
2039 Pusztazámor, Névtelen utca 9.

Telefon:
+36 (70) 4505960

 

Facebook