Címlap » DOE E-gyűlés

DOE E-gyűlés

Kedves Tagtársunk!
Köszöntünk a Drónpilóták Országos Egyesületének e-gyűlés rendszerének nyílt tájékoztató oldalán.

Amennyiben még nem vagy bejelentkezve, akkor a felület eléréséhez előbb jelentkezz be.

A DOE.HU felhasználód több profilt is kezelhet, ezért először ki kell választanod az e-gyűlésen használt profilt a Kezelhető profilok elnevezésű menüből.
Mobiltelefonon a Kezelhető Profilok menüt az úgynevezett hamburgermenü  ikonra kattintva éred el.

Szavazásra az a tag jogosult, aki tárgyévben teljes tagsági díjat fizetett és feliratkozott az aktuális e-gyűlés jelenléti ívére, melyre az e-gyűlésen használt profil kiválasztását követően lesz van lehetőséged.

A E-gyűlés (vagyis a szavazó felület) oldalán lévő Élő Chat-hez bárki hozzászólhat aki Aktív tagi státusszal rendelkezik, a többiek csak olvashatják. A chat ablakban az utolsó 25 bejegyzés látható, a korábbi üzenetek az archívumban visszanézhetőek.

Fontos, hogy betartsd az általános, írott és íratlan etikett szabályokat és mindig szorítkozz a lényegre.

Az e-gyűlés bezárását követően a jegyzőkönyvvezető az összesített szavazatok alapján elkészíti a jegyzőkönyvet és a jelenléti ívvel együtt elektronikus formában Ügyfélkapus elektronikus aláírással ellátva elküldi a hitelesítőknek.

Küldetésünk

A DOE küldetése

A biztonságos pilóta nélküli repüléshez szükséges műszaki-technikai, vezetési-irányítási és repülésbiztonsági tudásbázis rendszerezése és tagjai közötti megosztása; a normatív és etikai szabályrendszerek megteremtése, illetve azok kialakításában való közreműködés; az ágazat szereplői közötti egyeztetés, koordináció; a jogalkotókkal és hatóságokkal történő együttműködés.

 

Elérhetőségek

Kapcsolatok:
https://doe.hu/egyesuletunkrol

Facebook:
https://facebook.com/doe.hu

DOE Társalgó:
https://facebook.com/groups/doe.hu
 

 

Facebook