Címlap » Események » DOE a Microsoft PlayIT Budapest rendezvényen 2016.11.26-án

DOE a Microsoft PlayIT Budapest rendezvényen 2016.11.26-án

2016.11.26.
Budapest, Hungexpo

Egyesületünk – a szervezők meghívására – a hétvégén első alkalommal vehetett részt kiállítóként a PlayIT őszi rendezvényén. A nagy látogatottságú eseményen standunkat sok érdeklődő kereste fel, annak ellenére, hogy az általunk képviselt tevékenység a rendezvény tematikájába az innovációs technológiák alkalmazása révén csak közvetett módon illeszkedik. Standunk vendégeinek alkalmuk nyílt közelről megtekinteni az egyesületünk tagjai által felvonultatott változatos méretű és kialakítású kisméretű távolról vezérelt repülő eszközöket, azaz drónokat, valamint szimulátorokon próbálhatták ki ezen eszközök vezetésének élményét. Ezen kívül az érdeklődőket tájékoztattuk az Egyesületünk működéséről, illetve a legális és etikus drón alkalmazás hazai lehetőségeiről.
Reméljük, hogy a DOE-stand a rendezvény látogatóinak megelégedésére szolgált! Köszönjük érdeklődésüket, reméljük, hogy a jövőben egyeseket tagjaink, támogatóink között tudhatunk!

A DOE vezetősége köszönetét fejezi ki mindazon hobbi és kereskedelmi tevékenységet folytató tagjaiknak, illetve a közreműködő segítőknek, akik munkájukkal, valamint a kiállított eszközök biztosításával hozzájárultak az Egyesület rendezvényen való sikeres megjelenéséhez!

Építésben: Szarvas László (Groupama), Seszták Sándor (DOE tag), Sípos Márió (DOE tag), Wicklein Zsolt (Rotors & Cams Kft.), Molnár Zsolt (DOE alelnök/Rotors & Cams Kft.)
Staff: Bak Zsolt és felesége, Marietta (DOE tag/Bakvideo), Ramocsa Zsolt (DOE tag), Szarvas László (Groupama), Seszták Sándor (DOE tag), Sípos Márió (DOE tag), Wicklein Zsolt (Rotors & Cams Kft.), Molnár Zsolt (DOE alelnök/Rotors & Cams Kft.), valamint a Christie's Dream hostess-ügynökség négy munkatársa: Evelin, Klaudia, Sára és Máté, Szervezés/diszpécser szolgálat/support: Tuzson Gergely (DOE elnök/Digitalis Kft.)

Küldetésünk

A DOE küldetése

A biztonságos pilóta nélküli repüléshez szükséges műszaki-technikai, vezetési-irányítási és repülésbiztonsági tudásbázis rendszerezése és tagjai közötti megosztása; a normatív és etikai szabályrendszerek megteremtése, illetve azok kialakításában való közreműködés; az ágazat szereplői közötti egyeztetés, koordináció; a jogalkotókkal és hatóságokkal történő együttműködés.

 

Elérhetőségek

Kapcsolatok:
https://doe.hu/egyesuletunkrol

Facebook:
https://facebook.com/doe.hu

DOE Társalgó:
https://facebook.com/groups/doe.hu
 

 

Facebook