Címlap » Események » DOE a Science NO Fiction 2.0 Tudományfesztiválon 2017.02.04.-én

DOE a Science NO Fiction 2.0 Tudományfesztiválon 2017.02.04.-én

2017.02.04.
Debrecen

Kedves Tagtársak, Tisztelt Érdeklődők!

A DOE – a PharmaFlight Kft-vel közösen – a szervező National Instruments meghívására első alkalommal vett részt a Science NO Fiction 2.0 – Tudományfesztivál elnevezésű rendezvényen Debrecenben.
A színvonalas szervezést számtalan neves kiállító hálálta meg és ennek köszönhetően a látogatók a tudomány legújabb vívmányaival találkozhattak a robottechnológiai kutatás-fejlesztés területéről, valamint kipróbálhatták a technika legújabb vívmányait és az interaktív programok változatos kínálatát.

Elmondhatjuk, hogy egyesületünk kiállítóhelyét is rendkívül sok érdeklődő kereste fel, ahol be tudtuk mutatni a pilóta nélküli repülőeszközök széles választékát, illetve szimulátorokon ki is próbálhatták a bátor jelentkezők mind a merevszárnyú, mind a rotoros eszközök irányítását.
Ezen kívül tájékoztatást adtunk a várható jogszabályváltozásról, valamint a légi robotok felhasználási lehetőségeiről egyaránt.

Köszönet a PharmaFlight képviselőinek is, hisz a közös munka eredményeként egy újabb sikeres megjelenésen van túl az egyesületünk.

Küldetésünk

A DOE küldetése

A biztonságos pilóta nélküli repüléshez szükséges műszaki-technikai, vezetési-irányítási és repülésbiztonsági tudásbázis rendszerezése és tagjai közötti megosztása; a normatív és etikai szabályrendszerek megteremtése, illetve azok kialakításában való közreműködés; az ágazat szereplői közötti egyeztetés, koordináció; a jogalkotókkal és hatóságokkal történő együttműködés.

 

Elérhetőségek

Kapcsolatok:
https://doe.hu/egyesuletunkrol

Facebook:
https://facebook.com/doe.hu

DOE Társalgó:
https://facebook.com/groups/doe.hu
 

 

Facebook