Címlap » Események » Drone Hungary RoadShow - Hajdúszoboszló - 2018.07.13-15

Drone Hungary RoadShow - Hajdúszoboszló - 2018.07.13-15

2018.07.13. - 2018.07.15.
Extreme Airfield - Hajdúszoboszló

2018 július 13 -15 között került megrendezésre a Drone Hungary RoadShow hajdúszoboszlói állomása az Extreme Airfield Hajdúszoboszló modellreptéren.

A családias hangulatú rendezvény keretén belül szintén itt lett megrendezve a Drone Racing Hungary FPV bajnokság III. futama is, ahol a versenyzők ultragyors tempóban repült futamamainak időmérését  a KTS Racetimer időmérő rendszer végezte. De volt itt sátrazás, műrepülés, vitorlázás, éjszakai repülés és természetesen pihenés is. A rendezvény remek alkalom volt az Egyesületek-csoportok közötti kapcsolatépítésre, beszélgetésekre, nem utolsó sorban találkozásokra.

A versenyről:
Sajnos közbeszólt az időjárás és néhányszor elég rendesen eleredt az eső, így extrém rövidre kellett fogni versenyt...

Az eredmények:
1. Kristofóri Levente (L3wii)
2. Felcsuti Norbert (Felnor)
3. Rontó Roland (Daemon)

Gratulálunk! :)

Nagyon nagy köszönet a szervezőknek és akik ott voltak! 


Előzmény:

"Aki volt tavaly Galgamácsán az már tudja mire számíthat, aki nem az majd megtudja!" írja a Drone Hungary. :)
Bővebb infó hamarosan az esemény Facebook oldalán.


Tavaly az Extreme Airfield Hajdúszoboszló Klub/Egyesület meghívására a Drónpilóták Országos Egyesületének (DOE) tagjai is részt vettek a II. Szezonnyitó RC modellező családi napon, ahol egész nap a modellezésé volt a főszerep. A rendezvény keretén belül remek alkalom nyílt a kapcsolatépítésre és a modellezés területeinek bemutatására. Csillagvári Zsolti készített egy rövid kis videót az akkori örömrepkedéseiből, ez jól szemlélteti a helyszín kiváló adottságait. Tagjaink közül többen is részt vesznek az eseményen, miért pont Te hagynád ki?

Youtube videók: 

Küldetésünk

A DOE küldetése

A biztonságos pilóta nélküli repüléshez szükséges műszaki-technikai, vezetési-irányítási és repülésbiztonsági tudásbázis rendszerezése és tagjai közötti megosztása; a normatív és etikai szabályrendszerek megteremtése, illetve azok kialakításában való közreműködés; az ágazat szereplői közötti egyeztetés, koordináció; a jogalkotókkal és hatóságokkal történő együttműködés.

 

Elérhetőségek

Kapcsolatok:
https://doe.hu/egyesuletunkrol

Facebook:
https://facebook.com/doe.hu

DOE Társalgó:
https://facebook.com/groups/doe.hu
 

 

Facebook