Címlap » Események » LHOH 2020 FPV csupa & repülő találkozó 2020.07.18.

LHOH 2020 FPV csupa & repülő találkozó 2020.07.18.

2020.07.18. - 2020.07.22.
Orosháza LHOH

Némileg szintén megkésve a járvány miatt, de sikerült ismét megrendezni Orosházán az FPV/long range RC repülős találkozót immáron második alkalommal, melyen több DOE tag is részt vett.
Jellemzően ezek az FPV találkozók viszonylag zárt körben történnek azok jellegzetessége miatt. A találkozó igen jóhangulatban telt és csodaszép képek születtek.

De íme egy rövid összefoglaló Csizmadia Péter tollából:

Jó néhány éve van FPV repülés az orosházi klubban, de nem nagyon volt lehetőségünk találkozni hasonló érdeklődési körrel rendelkező kollegákkal. Tavaly találtuk ki az FPV repülős találkozót, amire elég szép számban érkeztek az ország minden pontjáról. Idén a vírus miatt el kellett halasztani, de a múlt szombaton sikerült bepótolni. Közel 20 pilóta jött el. A találkozó célja a személyes kapcsolatépítés, tapasztalat csere, evés-ivás. Mindenkit megvendégeltünk egy marhapörkölttel délben. A légtér és a viszonylag lakatlan puszta, jó feltételeket biztosít a LR repülésre. Emellett tavaly és az idén is az előző napi kiadós eső szép alacsony felhőket produkált, így nagy élmény volt a közös repülés. Jövőre is szándékunkban áll megszervezni a találkozót.

Esemény videók: 

Küldetésünk

A DOE küldetése

A biztonságos pilóta nélküli repüléshez szükséges műszaki-technikai, vezetési-irányítási és repülésbiztonsági tudásbázis rendszerezése és tagjai közötti megosztása; a normatív és etikai szabályrendszerek megteremtése, illetve azok kialakításában való közreműködés; az ágazat szereplői közötti egyeztetés, koordináció; a jogalkotókkal és hatóságokkal történő együttműködés.

 

Elérhetőségek

Kapcsolatok:
https://doe.hu/egyesuletunkrol

Facebook:
https://facebook.com/doe.hu

DOE Társalgó:
https://facebook.com/groups/doe.hu
 

 

Facebook