Címlap » FatShark DominatorHD

FatShark DominatorHD

Hamarosan érkeznek a FatShark új szériás HD-nak nevezett eszközei. A név sok mindent elárul, de pontos adatokat még nem árultak el. A fejlesztések így is csúsztak, mert az előző év végére ígérték a termékeket.

Mint megtudtuk az utolsó teszteket hajtáj végre a DominatorHD szemüvegen, amelyről néhány érdekességet is elárultak. Az egyik ilyen, hogy a IPD (Szemtengely közötti távolság) állítása még nagyobb határok között mozgatható mint eddig. (57-73mm) Továbbá új fajta szellőztetést kap a szem körüli részt, így csökkentve a párásodást. Az is kiderült, hogy lesz rajta kompozit, és HDMI bemenet. Az 550 dolláros várható ára nem éppen az olcsó kategóriába tartozik, de azért várjuk nagyon. frissítés: Új információk érkeztek a termékről. FOV mérete 45 fok lesz, ami igen tekintélyes, képes lest 3D-s videót megjeleníteni, de ami talán a legérdekesebb, és számunkra igen pozitív, hogy beépített DVR is megtalálható lesz benne. Felbontását megerősítettek, tehát SVGA (800x600) lesz. Ami azért nem HD de így is biztosan látványos lesz a képminőség javulás. A hírhez tartozó fórum

Küldetésünk

A DOE küldetése

A biztonságos pilóta nélküli repüléshez szükséges műszaki-technikai, vezetési-irányítási és repülésbiztonsági tudásbázis rendszerezése és tagjai közötti megosztása; a normatív és etikai szabályrendszerek megteremtése, illetve azok kialakításában való közreműködés; az ágazat szereplői közötti egyeztetés, koordináció; a jogalkotókkal és hatóságokkal történő együttműködés.

 

Elérhetőségek

Kapcsolatok:
https://doe.hu/egyesuletunkrol

Facebook:
https://facebook.com/doe.hu

DOE Társalgó:
https://facebook.com/groups/doe.hu
 

 

Facebook