Címlap » Fatshark Trinity Head Tracker Attitude szemüvegekhez

Fatshark Trinity Head Tracker Attitude szemüvegekhez

Bizonyára sokan vagyunk, akik rászánták magukat, és nagy sóhajtozás közepette megrendelték a FatShark legdrágább szemüvegét az Attitude SD-t. Mint már előző cikkünkbe is írtuk, egy kiváló szemüveg, de sokan nem barátkoztak meg a HeadTracker "biztonsági" funkciójával, miszerint 90 fokba elforgatva az alapállapottól, vagy hirtelen mozgásoknál a HeadTracker lekapcsol.

Ezt azzal indokolták, hogy ez egy biztonsági funkció, mikor az ember viszi le a szemüvegét és mozgatja a szemüveget ne okozzon kárt a pan/tilt szervókba, mechanikába. Az első készülékek eladása után már látta a a cég, hogy ez a legfőbb problémája a felhasználóknak, és ígéretet tettek arra, hogy ezt a hibát kijavítják. Azt, hogy ezt térítés mentesen, vagy az új HeadTracker megvásárlásával valósul meg még nem tudjuk. Minden esetre az eszköz elkészült, és hamarosan forgalomba is kerül. Erről az eszközről már két videót is készített a FatShark. Az első videó a működését mutatja be, ami valljuk be eléggé meggyőző, még a másodikról a panel kicseréléséhez adnak némi segítséget.

A hírhez tartozó fórum

Küldetésünk

A DOE küldetése

A biztonságos pilóta nélküli repüléshez szükséges műszaki-technikai, vezetési-irányítási és repülésbiztonsági tudásbázis rendszerezése és tagjai közötti megosztása; a normatív és etikai szabályrendszerek megteremtése, illetve azok kialakításában való közreműködés; az ágazat szereplői közötti egyeztetés, koordináció; a jogalkotókkal és hatóságokkal történő együttműködés.

 

Elérhetőségek

Kapcsolatok:
https://doe.hu/egyesuletunkrol

Facebook:
https://facebook.com/doe.hu

DOE Társalgó:
https://facebook.com/groups/doe.hu
 

 

Facebook