Címlap » Hírlevél » DOE Hírlevél 2018/2

DOE Hírlevél 2018/2

Kedves Tagtársunk!
 

Szeretnénk minél hamarabb eljuttatni Hozzád DOE tagsági kártyádat. Előző hírlevelünkben kértük, hogy töltsd fel arcképedet és válassz háttérképet a tagkártyádhoz. Nagyon köszönjük, ha ezt megtetted!

Amennyiben még hiányosak az adataid, ismét megkérünk, hogy látogass el a doe.hu oldalra és a DOE Connect felületen, a tagsági adatlapon, a kártya résznél tölts fel arcképet és válassz háttérképet, hogy minél előbb befejezhessük a tagkártyák gyártását. A kommunikációs felület használatához minden segítséget megadunk, csak jelezd, ha elakadsz valahol.

Néhány tagunk esetében hosszabb ideje áll fenn fizetési késedelem, előfordulhat, hogy a Te díjbekérőd is a SPAM mappában landolt vagy elakadt valahol. Kérjük ellenőrizd, hogy maradt-e ki befizetés, ha igen, jelentkezz lenti elérhetőségeink egyikén.

Biztosítási igazolást csak az idei tagdíj befizetése után tudsz letölteni!

Elérhetőségeink:

DOE Connect felület:
doe.hu/doeconnect

e-mail:
tagsagadmin (kukac) doe.hu

Facebook:
facebook.com/doe.hu

telefonszám:
06-309-495-056

üdvözlettel
Seszták Sándor
DOE alelnök

Küldetésünk

A DOE küldetése

A biztonságos pilóta nélküli repüléshez szükséges műszaki-technikai, vezetési-irányítási és repülésbiztonsági tudásbázis rendszerezése és tagjai közötti megosztása; a normatív és etikai szabályrendszerek megteremtése, illetve azok kialakításában való közreműködés; az ágazat szereplői közötti egyeztetés, koordináció; a jogalkotókkal és hatóságokkal történő együttműködés.

 

Elérhetőségek

Kapcsolatok:
https://doe.hu/egyesuletunkrol

Facebook:
https://facebook.com/doe.hu

DOE Társalgó:
https://facebook.com/groups/doe.hu
 

 

Facebook