Címlap » Hírlevél » DOE Hírlevél 2018/5

DOE Hírlevél 2018/5

Tisztelt Tagtársunk!

Április 1-én új biztosítási időszak indul!
A könyvelésünk gördülékenysége és a Groupama Biztosító felé történő elszámolási kötelezettségünk miatt kérünk Téged, hogy a DOE Connect felületen ellenőrizd adataidat, külön figyelmet fordítva az e-számla e-mail címre és a következő biztosítási időszakra kiválasztott kategóriára.
A költségek csökkentése miatt javasoljuk, hogy a számlázási módot állítsd e-számlára.

Kérünk, hogy a beállítások ellenőrzését legkésőbb március 8-ig végezd el, mert ezt követően elkezdjük a díjbekérők kiküldését.
A következő időszaki biztosítási módozatot a DOE Connect "Biztosítás 2018" oldala alatt tudod ellenőrizni, vagy megváltoztatni.

Ne feledd, hogy az új biztosítási időszakra csak akkor tudsz befizetni, ha a 2018-as tagdíjad előzőleg rendezésre került.

Ha kérdésed van a beállításokkal, a számlázással vagy egyéb adminisztratív témával kapcsolatban, keress minket elérhetőségeinken és segítünk!

Üdvözlettel, 
Drónpilóták Országos Egyesülete

Küldetésünk

A DOE küldetése

A biztonságos pilóta nélküli repüléshez szükséges műszaki-technikai, vezetési-irányítási és repülésbiztonsági tudásbázis rendszerezése és tagjai közötti megosztása; a normatív és etikai szabályrendszerek megteremtése, illetve azok kialakításában való közreműködés; az ágazat szereplői közötti egyeztetés, koordináció; a jogalkotókkal és hatóságokkal történő együttműködés.

 

Elérhetőségek

Kapcsolatok:
https://doe.hu/egyesuletunkrol

Facebook:
https://facebook.com/doe.hu

DOE Társalgó:
https://facebook.com/groups/doe.hu
 

 

Facebook