Címlap » Hírlevél » DOE Új kommunikációs csatorna

DOE Új kommunikációs csatorna

Kedves Tagtársunk!
 

Örömmel jelentjük, hogy megkezdődött a DOE saját kommunikációs csatornájának tesztelése immáron a Ti közreműködésetekkel!

A doe.hu felületen ellenőrizhetitek adataitokat, letölthetitek biztosítási igazolásotokat, kiválaszthatjátok a készülő tagsági kártya hátterét és feltölthetitek a tagkártyára szánt arcképet.

A felületre csak akkor tudsz belépni, ha előtte doe.hu felhasználóként azonosítod magad a honlapon, majd a jobb oldali sávban a DOE Connect gombra nyomsz.
Ha nem tudsz belépni, regisztrált e-mail címed segítségével új jelszót kérhetsz. Amennyiben további segítségre van szükséged írj bátran a tagsagadminatdoe [pont] hu

címre, vagy küldj privát üzenetet a Facebook oldalunkon és segítünk!

Fontos, hogy ne a post alatt jelezzétek az esetleges hibákat, hanem a fentebb említett elérhetőségeken, mert így jobban követhető a javítás.
A teszt elején elsősorban a számítógépes megjelenésre optimalizálunk, amit folyamatosan igazítunk mobilos irányba.

Kérünk, hogy minél előbb ellenőrizd adataidat és töltsd fel arcképedet, hogy megkezdhessük a tagkártyák gyártását.

Ha bármilyen építő ötletetek van az oldallal kapcsolatban, kérünk jelezzétek nekünk!

Tagkártyáddal előnyprogramunk keretében kedvezményekre leszel jogosult, melyet a doe.hu oldalon felsorolt partnereinknél vehetsz igénybe.

Biztonságos repülést és Boldog Új Évet kívánunk!

DOE elnökség

Küldetésünk

A DOE küldetése

A biztonságos pilóta nélküli repüléshez szükséges műszaki-technikai, vezetési-irányítási és repülésbiztonsági tudásbázis rendszerezése és tagjai közötti megosztása; a normatív és etikai szabályrendszerek megteremtése, illetve azok kialakításában való közreműködés; az ágazat szereplői közötti egyeztetés, koordináció; a jogalkotókkal és hatóságokkal történő együttműködés.

 

Elérhetőségek

Kapcsolatok:
https://doe.hu/egyesuletunkrol

Facebook:
https://facebook.com/doe.hu

DOE Társalgó:
https://facebook.com/groups/doe.hu
 

 

Facebook