Címlap » DOE képességfejlesztés program

DOE képességfejlesztés program

Tisztelt Tagtársunk!

 

Összeállítottunk egy nagyjából 70 kérdésből álló tesztsort, a pilóta nélküli légijárművekkel kapcsolatos tudásszinted felmérésére.

A teszt nem vizsga!
Az eredmények segítségével szeretnénk minden tagnak a saját tudásszintjéhez illeszkedő továbbképzést biztosítani.

A teszt több kategóriában, kezdőtől a mentor szintig tartalmaz kérdéseket, ezért előfordulhat, hogy egyes kérdéseket túl könnyűnek, vagy túl nehéznek találsz.
Kérünk, hogy a legjobb tudásod szerint töltsd ki a tesztet, ezzel segítve munkánkat. A teszt kitöltését akkor indítsd el, amikor be is tudod fejezni, szánj rá 30-60 percet.

  • Az adatátadáshoz való hozzájárulás megtehető az erre a célra kiküldésre kerülő emailekben található link segítségével, valamint a DOE Connect / Tagi adatlap / Egyéb fülén.
  • Amennyiben nem kívánod a hozzájárulást követően azonnal elkezdeni a teszt kitöltését, úgy a DOE Connect / Tagi adatlap / Egyéb fülén később is megtalálod a kapcsolódó linket.

Amennyiben a DOE képességfejlesztés programmal, vagy a felmérések kiértékelésével kapcsolatban kérdésed, ötleted merülne fel, Seszták Sándor fog a rendelkezésedre állni a kepessegfejlesztes (kukac) doe.hu email címen.

Köszönjük segítségedet! Számítunk részvételedre a képességfejlesztési programban!

Üdvözlettel,
a DOE képességfejlesztés csapata

 


Fontos és hasznos tudnivalók, linkek:

Küldetésünk

A DOE küldetése

A biztonságos pilóta nélküli repüléshez szükséges műszaki-technikai, vezetési-irányítási és repülésbiztonsági tudásbázis rendszerezése és tagjai közötti megosztása; a normatív és etikai szabályrendszerek megteremtése, illetve azok kialakításában való közreműködés; az ágazat szereplői közötti egyeztetés, koordináció; a jogalkotókkal és hatóságokkal történő együttműködés.

 

Elérhetőségek

Kapcsolatok:
https://doe.hu/egyesuletunkrol

Facebook:
https://facebook.com/doe.hu

DOE Társalgó:
https://facebook.com/groups/doe.hu
 

 

Facebook