Címlap » Miért éri meg céges tagnak lenni nálunk?

Miért éri meg céges tagnak lenni nálunk?

Sokan kérdezték, hogy miért fizesse ki a céges tagsági díjat nálunk? Miért jó neki és hasonlók. Mivel nálunk vannak céges felhasználók is szép számmal így sok tapasztalat akad sok téren. És mi merünk és tudunk egyeztetni az illetékes hatóságokkal is. :) Egyesületünk a céges tagjainak segítséget tud nyújtani a tevékenységi engedélyek összeállításában, hogy gördülékenyen menjen az engedélyek megszerzése. (akár korlátozott légterekben is) Tudunk segíteni az üzemeltetési leírás összeállításában, technikai, üzemeltetési, szervizelési kérdésekben, biztosításban, repülési profil és munkaterület leírásokban és akár a megtervezésekben is. Segítséget tudunk nyújtani a kezdő vállalkozásoknak is. Legyen szó akár repülni tanulásról vagy mit lehet és mit nem. Minek mi az ára a valóságban. Ami még lesz:

  • Oktatási anyagok összeállítása és megtartása. (berendezések, használatuk, jogszabályok, kivitelezések, engedélyezési kérdések, stb....)
  • Repülés oktatások a kicsitől az ipari méretekig.
  • Gép típusokkal kapcsolatos workshopok tartása. (minden amit tudni kell és érdemes róluk)
  • És más érdekes témák.

Esetleges további kérdések esetén elérhetőségek: Csillagvári Zsolt +36-30/358-0323 infoatfpvegyesulet [pont] hu

Küldetésünk

A DOE küldetése

A biztonságos pilóta nélküli repüléshez szükséges műszaki-technikai, vezetési-irányítási és repülésbiztonsági tudásbázis rendszerezése és tagjai közötti megosztása; a normatív és etikai szabályrendszerek megteremtése, illetve azok kialakításában való közreműködés; az ágazat szereplői közötti egyeztetés, koordináció; a jogalkotókkal és hatóságokkal történő együttműködés.

 

Elérhetőségek

Kapcsolatok:
https://doe.hu/egyesuletunkrol

Facebook:
https://facebook.com/doe.hu

DOE Társalgó:
https://facebook.com/groups/doe.hu
 

 

Facebook