Címlap » Modellreptér » Budapest, Belsőmajor modellreptér (Laktanya)

Budapest, Belsőmajor modellreptér (Laktanya)

Légtér felelős / Reptér parancsnok: 
Bódig Krisztián
Telefonszám: 
+36705246687

A Belsőmajor modellrepteret másnéven Laktanya területét a Dél-pesti FPV klub tagjai gondozzák és jellemzően FPV racerrel történő repülési és időmérős versenyre való felkészülési tevékenységet folytatnak ezen a mezőn. A mindenkori biztonságot szem előtt tartva a kialakított FPV Racer pályát háló választja el a pilótáktól és a parkolótól. A klub tagjai a helyszínt folyamatosan feljődés alatt tartják, többek között asztalokat is telepítettek. Egyéb helyi telepített infrastruktúrával jelenleg nem rendelkezik.

Az érdeklődők felvehetik a kapcsolatot a modellreptérrel a belsomajor (kukac) doe.hu email címen is.
 

Adatvédelmi felhívás: A modellreptéren és az azt körülvevő eseti légtérben kép és videóanyag kerülhet rögzítésre, melyek az interneten és a különféle médiákban publikálásra kerülhetnek.

Itt található a térképen

DOE Modellreptér programban résztvevő helyszínek

Küldetésünk

A DOE küldetése

A biztonságos pilóta nélküli repüléshez szükséges műszaki-technikai, vezetési-irányítási és repülésbiztonsági tudásbázis rendszerezése és tagjai közötti megosztása; a normatív és etikai szabályrendszerek megteremtése, illetve azok kialakításában való közreműködés; az ágazat szereplői közötti egyeztetés, koordináció; a jogalkotókkal és hatóságokkal történő együttműködés.

 

Elérhetőségek

Kapcsolatok:
https://doe.hu/egyesuletunkrol

Facebook:
https://facebook.com/doe.hu

DOE Társalgó:
https://facebook.com/groups/doe.hu
 

 

Facebook