Címlap » Modellrepter » Budapest -Rákospalota DOE légtér (Városkapu utca)

Budapest -Rákospalota DOE légtér (Városkapu utca)

Légtér felelős / Reptér parancsnok: 
Kovács Gergely
Telefonszám: 
+36709785828
  • Magasság (AMSL) GND - 1500 ft
  • Üzemidő (UTC) (az érvényesség alatt folyamatos)
  • Jellemző géptípusok: Kameraplatformos multikopterek (Drónok)
 
A kamerás multikoptereket általában nem nagyon szeretik a klasszikus modellreptereken, illetve a klasszikus modellezői körökben, ezért ki vannak szorítva a repülésből való részvételből.
A DOE Budapest-Rákospalotai légtere lehetőséget nyújt, főként a környékbeli kezdő és haladó kameraplatformos multikopter tulajdonosoknak, hogy legális keretek között szórakozzanak, megvitassák egymással az ehhez a műfajhoz kapcsolódó témákat.
A helyszín alkalmi találkozók otthona ezért nincs kiépített infrastruktúra, viszont a környéken egyéb más modellezői tevékenység is folyik már évek óta, így érdekessék akad ezen a helyszínen is bőven.
Erről a Városkapu utcánál kezdődő légtérről és az alatta elterülő mezőről szintén el lehet mondani, hogy egy jó kis "drónos" bandázós helyszín.

Itt található a térképen

DOE Modellreptér programban résztvevő helyszínek

Küldetésünk

A DOE küldetése

A biztonságos pilóta nélküli repüléshez szükséges műszaki-technikai, vezetési-irányítási és repülésbiztonsági tudásbázis rendszerezése és tagjai közötti megosztása; a normatív és etikai szabályrendszerek megteremtése, illetve azok kialakításában való közreműködés; az ágazat szereplői közötti egyeztetés, koordináció; a jogalkotókkal és hatóságokkal történő együttműködés.

 

Elérhetőségek

Kapcsolatok:
https://doe.hu/egyesuletunkrol

Facebook:
https://facebook.com/doe.hu

DOE Társalgó:
https://facebook.com/groups/doe.hu

Levelezési cím:
2039 Pusztazámor, Névtelen utca 9.

 

Facebook