Címlap » Példátlan összefogás a modellezők és a Drónpilóták érdekében

Példátlan összefogás a modellezők és a Drónpilóták érdekében

A pilóta nélküli légijárművek üzemelésével összefüggő egyes törvények módosításáról

Tisztelt Tagság!

Egyetlen pozitívumot tudok felhozni az LT. módosításával kapcsolatban. Példátlan összefogást eredményezett. Reméljük elég lesz ez az összefogás.
Jövőhéten tárgyalja a Parlament a tervezetet és a Mi hangunk is hallatszani fog. Szeretném elmondani, hogy folyik a véleményeitek feldolgozása amit a témafelelős országgyűlési képviselőnek el fogunk juttatni és egyeztetésre is lehetőséget kaptunk. Köszönjük a fáradságotokat és a konstruktív meglátásaitokat.  A rendelkezésünkre álló minden eszközzel igyekszünk a modellezők és a Drónpilóták érdekeit képviselni. Mindíg is kerestük a közös vonalat a szakágak között. Személy szerint sajnálom, hogy ez az apropója de hiszem, hogy együtt van esélyünk.

Az elnökség nevében
Tisztelettel:
Pál Károly
Elnök

(PDF)

Küldetésünk

A DOE küldetése

A biztonságos pilóta nélküli repüléshez szükséges műszaki-technikai, vezetési-irányítási és repülésbiztonsági tudásbázis rendszerezése és tagjai közötti megosztása; a normatív és etikai szabályrendszerek megteremtése, illetve azok kialakításában való közreműködés; az ágazat szereplői közötti egyeztetés, koordináció; a jogalkotókkal és hatóságokkal történő együttműködés.

 
 

Facebook