Címlap » SOS Gyermekfalu, nonprofit FPV versenyt rendezünk

SOS Gyermekfalu, nonprofit FPV versenyt rendezünk

A Kecskeméti SOS Gyermekfalu 25 éves évfordulója lesz 2015. szeptember 19-én, szombaton. A Gyermekfalu teljes évfordulóját közvetíti a Kecskemét rádió is.

Az FPV Egyesület szervezésében megtartott FPV verseny alatt a gyerekeknek körülbelül 2 órás elfoglaltságot fogunk biztosítani. 50 gyerekre számíthatunk. A gyerekekkel mi foglalkozunk és nem zavarják azt a pilótát aki nem szeretné vagy terhesnek érezné.

Az Egyesület tagja hoznak nagy drónokat és vállalták, hogy ők is mutatják az élőképüket is, illetve a versenyről is lesz videó. Alapvetően egy nonprofit FPV versenyt fogunk rendezni. Mivel, hogy mégis csak egy baráti verseny lesz így lehet, hogy jelképes nyeremény is lesz. A versenyben kapuk lesznek amiket lehet kerülgetni. Azért megyünk játszani, hogy örömet szerezzünk sok kisgyereknek. Mi szeretünk örömet okozni.

Akinek bármilyen kérdése akad keressen bármikor itt vagy a +36 30 358 03 23 -as telefonszámon, Csillagvári Zsoltot.

Küldetésünk

A DOE küldetése

A biztonságos pilóta nélküli repüléshez szükséges műszaki-technikai, vezetési-irányítási és repülésbiztonsági tudásbázis rendszerezése és tagjai közötti megosztása; a normatív és etikai szabályrendszerek megteremtése, illetve azok kialakításában való közreműködés; az ágazat szereplői közötti egyeztetés, koordináció; a jogalkotókkal és hatóságokkal történő együttműködés.

 

Elérhetőségek

Kapcsolatok:
https://doe.hu/egyesuletunkrol

Facebook:
https://facebook.com/doe.hu

DOE Társalgó:
https://facebook.com/groups/doe.hu
 

 

Facebook