Címlap » Tudásbázis » Nem kaptam doe.hu azonosítót, mi a teendő?

Nem kaptam doe.hu azonosítót, mi a teendő?

A rendszerünk a regisztráció elnökségi elfogadása után, a tagi adatlap létrehozásakor automatikusan kiküldi a doe.hu azonosítót a regisztráció során megadott email címre (továbbiakban: regisztrációs email).
Nem jellemző, de nem elképzelhetetlen, hogy ez a levél fennakad valahol vagy SPAM könyvtárban landol. Ezt célszerű ellenőrizni.

A doe.hu azonosító jellemzően a regisztráció során megadott név illetve ezzel párhozamosan az email cím! Inkább az email cím használata javasolt.

Lépések:

  • A https://doe.hu/user oldalon keresztül meglévő felhasználóként be lehet lépni Google vagy Facebook fiókkal is amennyiben ezeknél szintén a regisztrációs email maga az azonosító.
    Amennyiben ez nem járható út, úgy ezen az oldalon új jelszót lehet igényelni, a regisztrációs email cím megadásával: https://doe.hu/user/password
     
  • Az első belépést követően szükség szerint ajánlott jelszót módosítani a https://doe.hu/user oldalon a szerkesztés gombra kattintva.
     
  • Az adatok áttekintéséhez, biztosítási igazolás letöltéséhez a DOE Connect szolgál kapcsolati felületként https://doe.hu/connect 


Amennyiben mégsem sikerülne belépni, írj egy emailt a tagsagadmin (kukac) doe.hu címre (ajánlott a regisztrációnál is megadott email címről) és segítünk!

Küldetésünk

A DOE küldetése

A biztonságos pilóta nélküli repüléshez szükséges műszaki-technikai, vezetési-irányítási és repülésbiztonsági tudásbázis rendszerezése és tagjai közötti megosztása; a normatív és etikai szabályrendszerek megteremtése, illetve azok kialakításában való közreműködés; az ágazat szereplői közötti egyeztetés, koordináció; a jogalkotókkal és hatóságokkal történő együttműködés.

 

Elérhetőségek

Kapcsolatok:
https://doe.hu/egyesuletunkrol

Facebook:
https://facebook.com/doe.hu

DOE Társalgó:
https://facebook.com/groups/doe.hu
 

 

Facebook