Címlap » Újabb kezdő csomagot dob piacra a FatShark

Újabb kezdő csomagot dob piacra a FatShark

Ismét kezdők számára kedveskedik a FatSark. Egy megfizethető kezdő csomagot jelentet meg a jövő héten, melynek tartalma lesz egy TeleporterV3 szemüveg, egy 250mW-os 5,8GHz-es videó adó, és egy új kamera is ebben a csomagban debütál. A kamera neve PilotHD. 720p-ben rögzíti a képanyagok, miközben élő képet is biztosít. Lényeges tulajdonsága még, hogy támogatja a 16:9-es képarányt. Egyenlőre egy tesztvideót készített csak a gyártó. A csomagot jövőhéten a HobbyKing fogja bemutatni 200$ körüli áron.

http://www.youtube.com/watch?v=wEEGozLcvtw Itt megvásárolható: http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/__43057__FatShark_Teleporter_V3_RTF_FPV_Headset_System_w_Camera_and_5_8G_TX.html A hírhez tartozó fórum

Küldetésünk

A DOE küldetése

A biztonságos pilóta nélküli repüléshez szükséges műszaki-technikai, vezetési-irányítási és repülésbiztonsági tudásbázis rendszerezése és tagjai közötti megosztása; a normatív és etikai szabályrendszerek megteremtése, illetve azok kialakításában való közreműködés; az ágazat szereplői közötti egyeztetés, koordináció; a jogalkotókkal és hatóságokkal történő együttműködés.

 

Elérhetőségek

Kapcsolatok:
https://doe.hu/egyesuletunkrol

Facebook:
https://facebook.com/doe.hu

DOE Társalgó:
https://facebook.com/groups/doe.hu
 

 

Facebook