KP index
Hírlevél - fejléc

2021/6/1 – Bemutatkozás

A Drónpilóták Országos Egyesületének legutóbbi közgyűlésén megválasztásra került az új elnökség és ellenőrző bizottság.

A tisztségviselői pályázaton induló és tisztséget vállalókra, immáron E közgyűlésen, három napig szavazhattak tagjaink. Alelnök Társaim nevében köszönjük a bizalmat. Mindent megteszünk, hogy Céljaink teljesüljenek és a tagság érdekeit tudjuk képviselni egy olyan környezetben, amely folyamatosan fejlődik.

Az elnökség az ügyviteli feladatok átvételével kezdi munkáját, de ahogy a bemutatkozó programomban írtam, szeretném, ha a tagság az elvárásainak megfelelően kapna előnyöket, amelyre kiváló lehetőségeink is vannak. Azonnali projektnek a tudásmegosztást, vizsgára való felkészítést érezem. Ennek a projektnek a kidolgozásában, szervezésében, működtetésében várjuk a tagok jelentkezését is. Először kérdőívet készítünk, hogy felmérjük az igényeket.

A tenni akaró tagok támogatására és munkájára is szükségünk lesz. Az ügyviteli feladatok feldolgozása után lesz lehetőségünk aktívan bevonni a tagságot.

Hírlevél - fejléc

Neked ajánljuk ...

Eseti légtér változás

Újabb változások léptek hatályba az eseti légtér igénylésének menetében. Az Általános Nyomtatványkitöltő Keretprogram (ÁNYK) március 21-én új verziószámra váltott. A

Tovább olvasom »