A legnagyobb szabadság eléréséhez, közösségi előnyöket nyújtunk. Biztosítjuk a jogszerű és biztonságos feltételeket a legális repítéshez.

Lássuk, szerintetek miért éri meg 2022-ben Egyesületi tagnak lenni. 

Tagdíjba épített alapkövetelmény szerinti felelősségbiztosítás hobbi-sport tevékenységre. Elméleti és gyakorlati tudásmegosztás, vizsga felkészítés és támogatás, közösségi légterek, egyedi és jelentős kedvezmény felelősségbiztosításra. /tovább az előnyökhöz gomb/

  1. Tagdíjunk tartalmazza az alap felelősségbiztosítást hobbi-sport tevékenységre.

(részletek, feltételek *1*)

  1. 1 Vállalkozások részére kedvezmény az egész EU-ban érvényes biztosításra, 750.000SDR fedezettel. (azon tagjainknak, akik munkavégzés céljából használnak UAS-t, nem elegendő az alapkövetelmény szerinti felelősségbiztosítás, tehát arra kérjük az egyéni vállalkozó, sajtó, földmérő, esküvői fotós, jogi személy, valamint jogi személyiséggel nem rendelkező szervezeteket, hogy a tagságához kérjen gazdasági célra érvényes felelősségbiztosítást.
  2. DOE közösségi kedvezmény, magasabb szintű egyéni, EU-ban, vagy akár Világszerte érvényes felelősségbiztosításra.
  3. A1-A3 vizsga felkészítés, online csoportok szervezésével.
  4. A2 felkészítés támogatása pályázatok és  csoportos kedvezményekkel.
  5. DOE tagsági kártya-jogosítvány, amely kedvezményekre jogosítanak partnereinknél.
  6. Tagjaink részére légterek hozzájárulás igénylésének támogatása.
  7. Tudásmegosztás szervezése hobbi-sport és szakmai kérdésekben.
  8. Rendezvények, versenyek, találkozók szervezése.

DOE Előnyprogram

A DOE előnyprogram keretében tagkártya felmutatásával az alábbi kedvezmények érhetők el egyesületünk tagjai számára:
(A tagsági kártyák kiadásáig a kedvezmények igénybevételéhez kérjen tőlünk igazolást.)

-10%

kedvezmény a javítás árából

- 10%

APPSolute Kft. Cím:  1126 Budapest, Tartsay Vilmos utca 24-26. WEB:  https://appsolute.hu Email cím:  info@appsolute.hu Telefonszám: 
+36 20 536 9716

APPSolute Kft.

Cím: 

1126 Budapest, Tartsay Vilmos utca 24-26.

WEB: 

https://appsolute.hu

Email cím: 

info@appsolute.hu

Telefonszám: 

+36 20 536 9716

Az APPSolute Apple szerviz és szaküzlet több mint 10 éve, 2007-ben alakult, Budapesten, a XII. kerületben. A kezdetben csak iPod és iPhone szerviz hamar teljeskörű Apple szervizzé és bolttá nőtte ki magát. Küldetésünk, hogy javításainkkal csökkentsük a jelenleg tapasztalható óriási mértékű környezeti terhelést és új készülék vásárlása helyett egy költséghatékony megoldást kínáljunk Ügyfeleink számára.
Szervizünkben kizárólag eredeti, gyári alkatrészekkel dolgozunk, így hosszútávú garanciát tudunk vállalni a MacBook-ok, iPad-ek, iPhone-ok és DJI drónok javítására. Boltunkban Apple készülékek és a márkával kompatibilis, minőségi eszközök, filmipari kiegészítők találhatók: GoPro kamerák, DJI drónok, Garmin okosórák, GPS-ek. Mindezek mellett lehetőséget kínálunk Canon és Instax fényképezőgépek illetve GoPro bérlésére is.
2017 elején elindítottuk drónszerviz és DJI drón bolt részlegünket is, melyet töretlenül fejlesztünk Ügyfeleink igényeinek figyelembevételével. 

D-Blokk Escape Kft.

Cím: 

1087 Budapest, Hős utca

WEB: 

https://demonblokk.com/

Email cím: 

info@demonblokk.com

Telefonszám: 

+36703295100

DOE tagok számára nyújtott előny: 

Kedvezményes belépő a Démonblokk VR szabadulószobába:

– DOE tagként 10% kedvezménnyel vehetitek igénybe a Démonblokk VR szabadulószoba szolgáltatásait!
Ennek keretében rajtatok áll, hogy a két Ubisoft VR játék vagy hét ARVI VR pálya közül melyiken teszitek próbára ügyességeket.
Ne feledjétek foglaláskor a Démonmentes DOE kuponkódot használni, majd játék után fizetéskor mutassátok fel a DOE tagkártyát!
Az akció során DOE tagként akármennyi foglalásnál érvényesíthetitek a kedvezményt. Az akció visszavonásig érvényes A pályákról és a foglalásról részleteket a honlapon találtok!

A Démonblokk nem csak azért jön létre, hogy látogatói, a Blokkerek egy órára kiszakadjanak a valóságból, és semmihez sem hasonlítható tapasztalatot szerezzenek. Az alapítók elsődleges céljuknak tekintik, hogy a Démonblokk legyen az a hely, ahol a Blokkerek megtanulhatnak megküzdeni saját démonjaikkal, és az itt eltöltött idő alatt le is győzhetik őket. Emellett fontosnak tartják, hogy olyan, egymásra nyitott közösségek jöjjenek létre a Blokkon belül, ahol az emberek megtalálják a közös hangot. Éppen ezért hozták létre azokat a közösségi tereket, ahol minden Blokker egyenlőnek számít, és a csapatszellem, összetartozás érzését még a saját démonjaik sem ronthatják el.

 

MyActionCam Magyarország Kft.

Cím: 

1095, Budapest,Lechner Ödön fasor 2.

WEB: 

http://www.myactioncam.hu

Email cím: 

info@myactioncam.hu

Telefonszám: 

+36 1 788 8246

DOE tagok számára nyújtott előny: 

Tagkártya felmutatásával (adott tárgyévben):
– 10% kedvezmény → 1 alkalommal, az 1 napnál hosszabb időre szóló termékek (akciókamerák, drónok, stabilizátorok) bérlése esetén,
– 15% kedvezmény → 1 alkalommal, a szerviz esetén felmerült munkadíjból

A MyActionCam Magyarország Kft. hazánk legnagyobb szakmai múltra visszatekintő DJI drónokra, GoPro kamerákra, stabilizátorokra és kiegészítőikre specializálódott szaküzlete. A legmodernebb eszközökkel, hozzáértő, lendületes csapattal és egyedülálló szolgáltatásaival a MyActionCam prémium minőséget kínál partnereinek.

Termékeink között a rekreációs célra használt, akár gyermekek által is kezelhető drónokon és kamerákon át, a professzionális, komplex készülékekkel történő felvételek készítése is lehetséges. Csak egy alkalommal, vagy időszakosan van szüksége drónra, kamera stabilizátorra? Nálunk a belépő szintű eszközöktől a professzionális készülékekig bérelheti ki a legújabb fejlesztéseket is. Szolgáltatásunkban sok éves repülési tapasztalattal a birtokukban munkatársaink oktatás, vagy kihelyezett felvételkészítés keretein belül segítik a minőségi tartalmak készítését.

A hazai piacon egyedülálló módon „pick up and return” szolgáltatással egészítjük ki a gyártói garanciát. A garanciális ügyintézésen túl, saját szervizcsapatunk háttértámogatást nyújt nemcsak a garancián túli javításokban, hanem a beüzemelésben, valamint a konfigurálási problémák gyors és szakszerű megoldásában is. Kollégáink az innovációk nyomában mindig a legújabb szaktudással állnak az ügyfelek rendelkezésére bemutatótermünkben.

További információért: https://myactioncam.hu

PHARMAFLIGHT Zrt.

Cím: 

4030, Debrecen, Szatke Ferenc u. 1.

WEB: 

http://pharmaflight.hu

Email cím: 

training@pharmaflight.hu

Telefonszám: 

+36 (52) 870-270

DOE tagok számára nyújtott előny: 

Igénybe vehető kedvezmény mértéke: 10%

PHARMAFLIGHT az ICAO kutatási partnereként elkötelezett a repülés biztonságossá tétele iránt a légiipar minden területén, ezért indította el Magyarországon az első, légügyi hatóság által tanúsított Pilótanélküli légijármű rendszer (UAS – Unmanned Aircraft System) kezelő képzését.

Az elméleti és gyakorlati képzés a nemzetközi szervezetek ajánlásában megfogalmazottaknak megfelelő tartalommal és szakmai követelményekkel összhangban kerül lebonyolításra. A képzés helyszínei a debreceni PHARMAFLIGHT Nemzetközi Tudományos és Szolgáltató Központ és a Debreceni Nemzetközi Repülőtér.

A Pilótanélküli légijármű rendszer kezelő alaptanfolyam sikeres teljesítése esetén a résztvevők a Légügyi Hatóság által elismert Magánkezelő Engedélyt szerezhetnek magáncélú UAS üzemeltetéshez. A két napos képzés során a résztvevők megismerkedhetnek a drónokra vonatkozó alapvető repülőműszaki- és légijogi ismeretekkel, a vonatkozó légiforgalmi szabályokkal, meteorológiai és repülésbiztonsági kérdésekkel, továbbá elsajátíthatják a drónok magáncélú üzemeltetéséhez szükséges alapvető gyakorlati repülési és üzemeltetési ismereteket.

További információk: http://pharmaflight.hu/hu/repules/kepzo-kozpont/kepzesek/dronpilota-kepzes

Rcpanda.hu webshop

WEB: 

http://www.rcmodell.com/shop/

Email cím: 

info@rcmodell.com

Telefonszám: 

+36-30-921-00-09

DOE tagok számára nyújtott előny: 

Igénybe vehető kedvezmény mértéke: 10%

Szán modellbolt

Cím: 

1211 Budapest, Ady Endre út 32.

WEB: 

http://www.szanmodell.hu

Email cím: 

info@szanmodell.hu

Telefonszám: 

+36-30-655-2241, +36-1-420-7125

DOE tagok számára nyújtott előny: 

Igénybe vehető kedvezmény mértéke: 10%

*1 – A DOE tagsághoz kérhető felelősségbiztosítását olyan tagok élvezhetik, akik az éves tagdíj megfizetése mellett, vállalják a jogkövető felhasználás feltételeit. Egyedi kötvényszámot adunk az UAS üzembentartói regisztrációhoz.

– Alapfeltétel az A1-A3 jogosítvány (ha nincs, segítünk levizsgázni, illetve kiskorúak szüleinek szükséges vizsgázni)

– A jogszabályi alapkövetelmény előírja a felelősségbiztosítást UAS üzemeltetőknek. Felelősségbiztosítást szerződött partnerünk szabadidős tevékenységre, hobbi – sport célú felhasználásra biztosítja, melyre a az egyesület, mint díjfizető, tagi megbízással köti meg a szerződést.

– § – A felelősségbiztosítás a törvényben meghatározott MyDroneSpace applikáció használatával érvényes.

§§ Az aktuális jogszabályok gyűjteménye:

A Bizottság (EU) 2019/945 felhatalmazáson alapuló rendelete (2019. március 12.) a pilóta nélküli légijármű-rendszerekről és a pilóta nélküli légijármű-rendszerek harmadik országbeli üzembentartóiról

https://eur-lex.europa.eu/legal-content/HU/TXT/?uri=CELEX:32019R0945

A bizottság (eu) 2019/947 végrehajtási rendelete (2019. május 24.)
a pilóta nélküli légi járművekkel végzett műveletekre vonatkozó szabályokról és eljárásokról

https://eur-lex.europa.eu/legal-content/HU/TXT/PDF/?uri=CELEX:32019R0947&from=EN

  1. évi XCVII. törvény a légiközlekedésről:

https://net.jogtar.hu/jogszabaly?docid=99500097.tv

4/1998. (I. 16.) Korm. rendelet a magyar légtér igénybevételéről:

https://net.jogtar.hu/jogszabaly?docid=99800004.kor

A bizottság (eu) 2021/664 végrehajtási rendelete (2021. Április 22.)
A U-Space szabályozási keretéről:

https://eur-lex.europa.eu/legal-content/HU/TXT/PDF/?uri=CELEX:32021R0664&rid=3