KP index

A Draganfly új termékei

A Las Vegas-i Commercial UAV Expon-n (2022. szeptember 6-8.) az Észak-Amerikai Draganfly drón kereskedelmi cég három új terméket mutatott be.

Egy nagy hatótávolságú LiDAR rendszert, amely mobil LiDAR-rendszerként használható drónokon, személyzettel ellátott repülőgépeken, vagy egy másik járműre vagy hátizsákra szerelhető; egy észak-amerikai gyártmányú nehéz emelő drón, és a kisebb „svájci bicska” commander 3 XL Drone-t.

A másik terméket, a Draganfly’s Heavy Lift Drone-t úgy tervezték, hogy többet emeljen és tovább repüljön. Az automatizált küldetésekre és kézi repülési műveletekre képes nagy teherbírású, robusztus UAV 67 font teherbírással és akár 55 perc repülési idővel rendelkezik.

A kisebb Commander 3 XL Drone nagy kitartású, időjárásálló, multirotoros szerkezet, amely mindenre képes, akár 26 kilós teherszállítással is. Emellett, jó optikai és termikus képalkotó megoldásokkal rendelkezik, amelyet a nehéziparban tudnak hasznosítani.

Az optikai és termikus képalkotó megoldásokat, a speciális szállítótartályokat és nagy hatótávolságú LiDAR rendszer egészíti ki.

Forrás: dronelife.com

Kép: draganfly.com

 

Neked ajánljuk ...