KP index

A szállító

Az ötödik.

 

A Causey Aviation Unmanned (CAU) a Flytrex partnere megkapta a Szövetségi Légügyi Hivatal Standard Part 135 Air Carrier Certification tanúsítványát, amely lehetővé teszi a külvárosi szállításokra összpontosító Flytrex számára, hogy nagy hatótávolságú, igény szerinti kereskedelmi drónszállításokat működtessen és teljesítsen az Egyesült Államokban. Ezt a jóváhagyást eddig csak pár rangos vállalat kapta meg, köztük az Amazon Prime Air, az Alphabet Wing, a UPS és a Zipline.

A Flytrex tervei a honlapjuk szerint rendkívül ambíciózus. Arra számítanak, hogy az egészségügytől a kiskereskedelemig a szállításokat hamarosan drónok végzik. Elmúltak azok az idők, amikor napokig kellett várni arra, hogy egy szállító teherautó körbejárja a várost az árujával. Causey Aviation Unmanned és a Flytrex a hét minden napján több kiskereskedelmi kézbesítőhelyet üzemeltet Észak-Karolinában és Texasban.

Az éttermekől származó ételek, valamint élelmiszer- és kiskereskedelmi kellékek a Flytrex alkalmazáson keresztül érhetők el. A vállalat szerint a drónos szállítás 90%-kal olcsóbb, mint a közúti szállítás. 2023-ra 70 ezer szállító drónt prognosztizálnak.

A Flytrex jelmondata szerint az ételt, amit szeretsz, a SKY 5 perc alatt kiszállítja. Nézz fel az égre, ott jön a vacsorád!

forrás és kép: causeyaviationunmanned .com; flytrex .com

     

 

Neked ajánljuk ...