KP index

DJI drónok 2023-ra

A DealsDrone értesülései szerint a DJI ebben az évben négy új drónt dob a piacra az alábbi időzítéssel:
Inspire 3 (március)
Az Inspire 2 régóta várt utódja állítólag most fejezi be a fejlesztést, de már forgatják a promóciós bemutatkozó videót. Még nem tudni, hogy mi lesz újdonság az Inspire 3-on, de a pletykák szerint nagyobb lesz, mint elődje, és valószínűleg frissítéseket hoz az intelligens funkciókhoz és a nagyobb hasznos teherbíráshoz.
Air 3 (május)
Az Air 3 lesz a DJI új középkategóriás drónja. A nagy kérdés az, hogy mennyibe fog kerülni, és milyen funkciókkal fog rendelkezni. A Mavic 3 Classic erőteljesen kiszorította az Air szériát, így kérdéses, hogy mivel lesz több az Air 3-ban a versenybe szálláshoz. A DJI úgy gondolja, hogy az alábbiak lesznek:
• Nagyobb, mint 20 MP-es kamera? Muszáj.
• ActiveTrack 5.0?
• 6K videó?
• 4K 120 FPS?
• 30-40 perc repülési idő?
Nos, ez nem biztos, hogy elég lesz a Mavic 3 Classic kiszorításához.
Matrix 350T (június)
A DJI idén erősíti az enterprise kategóriát, feltehetően az M300-as továbbfejlesztett változatával. A termék nevében a T feltehetően hőkamera meglétére utal, de sejteni lehet, hogy a kompaktabb forma nagyobb teherbírással fog párosulni.
Mavic 3S (július)
Nehéz elhinni, hogy már egy év telt el azóta, hogy a Mavic 3 színre lépett. Mi lesz benne újdonság, még csak tippelni lehet. Lehet, hogy lesz egy frissített verzió, amely majd felülmúlja a Skydio-t vagy az AktiveTrack-et, vagy tán telekamerás lesz?
forrás: dronedj .com

Neked ajánljuk ...