Címlap » DOE Előnyprogram

DOE Előnyprogram

A DOE előnyprogram keretében tagkártya felmutatásával az alábbi kedvezmények érhetők el egyesületünk tagjai számára:
(A tagsági kártyák kiadásáig az igénybevétel az elonyprogram@doe.hu címen kérhető.)

APPSolute Kft.

Cím: 
1126 Budapest, Tartsay Vilmos utca 24-26.
Email cím: 
info [at] appsolute.hu
Telefonszám: 
+36 20 536 9716
DOE tagok számára nyújtott előny: 

10% kedvezmény a javítás árából (Apple készülékek és DJI drónok)

MATRITEL LABS / Matritel Kft.

Cím: 
1082 Budapest, Baross utca 114-116/309
DOE tagok számára nyújtott előny: 

A DOE tagok 10% kedvezményt kapnak a képzés árából.

MyActionCam Magyarország Kft.

Cím: 
1095, Budapest,Lechner Ödön fasor 2.
Email cím: 
info [at] myactioncam.hu
Telefonszám: 
+36 1 788 8246
DOE tagok számára nyújtott előny: 

Tagkártya felmutatásával (adott tárgyévben):
- 10% kedvezmény → 1 alkalommal, az 1 napnál hosszabb időre szóló termékek (akciókamerák, drónok, stabilizátorok) bérlése esetén,
- 15% kedvezmény → 1 alkalommal, a szerviz esetén felmerült munkadíjból
- 20% kedvezmény → 1 alkalommal, egy főtermék (akciókamerák, drónok, stabilizátorok) vásárlása esetén a mellé vásárolt egy választott kiegészítőre.

PHARMAFLIGHT Zrt.

Cím: 
4030, Debrecen, Szatke Ferenc u. 1.
Email cím: 
training [at] pharmaflight.hu
Telefonszám: 
+36 (52) 870-270
DOE tagok számára nyújtott előny: 

Igénybe vehető kedvezmény mértéke: 10%

rcpanda.hu webshop

Email cím: 
info [at] rcmodell.com
Telefonszám: 
+36-30-921-00-09
DOE tagok számára nyújtott előny: 

Igénybe vehető kedvezmény mértéke: 10%

Szán modellbolt

Cím: 
1211 Budapest, Ady Endre út 32.
Email cím: 
info [at] szanmodell.hu
Telefonszám: 
+36-30-655-2241, +36-1-420-7125
DOE tagok számára nyújtott előny: 

Igénybe vehető kedvezmény mértéke: 10%

DOE 3D nyomtatás

 

Egyesületünk év elején vásárolt egy Craftbot+ 3D nyomtatót. A nyomtatási szolgáltatás minden tagunk számára térítésmentesen elérhető. Egyelőre csak PLA-ból nyomtatunk, elsősorban prototípusokat, egyedi alkatrészeket. Szükség esetén segítünk a tervezésben, rajzolásban is. Nagyobb méretű vagy darabszámú nyomtatás esetén hozzatok Crafunique filamentet.

 

További információ: dddnyomtatas (kukac) doe.hu vagy 06309495056

Céges tagjaink bemutatkozása

Életjel Mentőcsoport

Email: eletjelx@xmentocsoport.hu
Telefon: +36302067108
Mentőcsoportunk az Ország legidősebb speciális mentőcsoportja, 1994-ben alakult. Alapszabály szerinti célja: "mentési feladatok önkéntes vállalásával, speciálisan képzett kutyákkal, illetve személyekkel hatékonyan közreműködni a lakosság mentésében elemi csapások, természeti és ipari katasztrófák, háborús konfliktusok, valamint békeidőszakban is, személyek eltűnése esetén." Feladatunkat TÉRÍTÉSMENTESEN látjuk el! Tagjaink között mentőkutyások, búvárok, alpinisták, kisgépkezelők, nehézgép-kezelők, kishajóvezetők, hátimotoros siklóernyő pilóták, és drón pilóták is megtalálhatók. Magyarországon kívül a világ hat országában vettünk részt katasztrófák utáni mentésekben. Drónokat 2014 óta alkalmazunk személykereséshez, illetve tűzeseteknél felderítéshez.

EU-SALESMAN KFT.

Email: infox@xeudrone.hu
Telefon: +36202578377
Olyan drónvideókat és fényképeket tudunk készíteni, ami teljesen más szemszögből mutatja meg a témát, mint ami eddig megszokott volt. Magabiztosan repülünk céged telephelyén, egy rendezvényhelyszínen, vagy akár egy nagy értékű ingatlant is be tudunk mutatni drónvideóval. Tömegrendezvényekre is kifejezetten ajánljuk, mint pl utcai, vagy terepfutóversenyek, koncertfelvételek. Előre egyeztetett korrekt áron dolgozunk. A drónvideót igény szerint megrendezve, vágva, aláfestő zenével veled mindenben együttműködve készítjük.

Kiskassai Polgárőr Egyesület

Email: csaba3573x@xgmail.com
Telefon: 06-70/4160738
A polgárőr mozgalom összefogja a fenti cél érdekében tenni akaró állampolgárokat, megteremti a szervezett és célirányos cselekvés feltételeit és annak társadalmi hátterét a bűnmegelőzés, a bűnözés elleni fellépés, a gyermek- és ifjúságvédelem, a kábítószer-fogyasztás visszaszorítása, a környezetvédelem és a közlekedésbiztonság javítása terén. A cselekedni kívánó állampolgárok elsősorban lakóterületi alapon, önálló egyesületekbe tömörülve vesznek részt a polgárőr mozgalomban. Az egyesületek tagjai a polgárőrök. A mozgalom célkitűzései az egyesületek összehangolt tevékenységével érhetőek el. A polgárőr mozgalom főbb jellemzői: Eltűnt személyek keresése önkéntesség és törvényesség az emberi jogok tiszteletben tartása ellenszolgáltatás nélkül végzett tevékenység politika semlegesség

Lipard Film Bt.

Email: infox@xlipardfilm.hu
20 éve foglalkozunk képalkotással. A drónozás lassan 5 éve része a tevékenységünknek. Mindig a precíz, biztonságos repülés a legfontosabb számunkra. Ehhez társul a kreatív, igényes utómunkával elkészített légi fotózás, légi filmfelvétel készítés.

Küldetésünk

A DOE küldetése

A biztonságos pilóta nélküli repüléshez szükséges műszaki-technikai, vezetési-irányítási és repülésbiztonsági tudásbázis rendszerezése és tagjai közötti megosztása; a normatív és etikai szabályrendszerek megteremtése, illetve azok kialakításában való közreműködés; az ágazat szereplői közötti egyeztetés, koordináció; a jogalkotókkal és hatóságokkal történő együttműködés.

 
 

Facebook