KP index

Microdrones EasyOne – Lidar rendszerrel

Microdrones, a német gyökerekkel rendelkező légi térképészeti technológiai vállalat, optimalizált és teljesen integrált drónrendszer épített a földmérési igények kielégítésére.

A rendszer elsősorban térinformatikai szakemberek számára nyújt segítséget a repülések megtervezéséhez, a helyszíni adatgyűjtéshez, az adatok feldolgozásához, majd a jobb döntéshozatal érdekében történő megjelenítéséhez.

A valós idejű terepkövetés a LiDAR hasznos terhet használja a terep valós idejű követésére. A repülés során a LiDAR hasznos teher valós időben értékeli a terepet az UAV alatt, és jelenti a földi távolságot az UAV-nak. Az UAV ezt a talajtávolság-értéket használja a kívánt magasság követésére.

Teljesen integrált rendszer magába foglalja a drónt, az RC-t, az mdCockpit repüléstervező szoftvert, a felmérési LiDAR+ képalkotási hasznos terhet, az LP360 adatfeldolgozó szoftvert, a munkafolyamatot, a képzést és a támogatást. Az Egyesült Államokban és Németországban tervezett és összeszerelt drónokra a gyártó csereprogramot kínál arra az esetre, ha a rendszer összeomlana.

Ez lehetővé teszi a legmagasabb minőségű adatgyűjtést a piacon, miközben növeli a tudatosság és a biztonság szintjét.

Főbb műszaki jellemzői:

hasznos teher: 1400g

maximális felszállótömeg: 5700 g

repülési idő: 40 perc

méret: 70 cm átmérőjű kör

Hasznos teher

  • LiDAR érzékelő: Hesai Pandar M2X
  • Kamera érzékelő: 1x mikrodrón CMOS APS-C 26 MP
  • Georeferencia: Trimble APX-15 UAV

Szoftver

  • mdPilótafülke
  • LP360 drón

Forrás és kép: microdrones.com

           

Neked ajánljuk ...