KP index
Hírlevél - fejléc

2023/2 – Hírlevél

Közösségi élet

Év elején is mozgalmas időszakot zártunk, fotópályázat nyertesei kézhez kapták a díjakat. 02.05-én DOE kupa és RC Show rendezvényünkről facebook bejegyzésekben is hírt adtunk. Kiküldésre kerültek a 2023-as tagdíj díjbekérők. A tagdíjfizetés folytonossága a benne foglalt felelősségbiztosítás feltétele, ezért kérjük, hogy ellenőrizzétek a díjfizetés teljesítését.

Márciusi közösségi terveinkben a fotótúrákhoz hasonló „drón” túrákat szeretnénk lebonyolítani, amely kiváló lehetőség a tudásmegosztásra is. Izgalmas helyszínekkel készülünk.

A tagkártya

Felkerült a weboldalra a tagkártya szabályzat, előnyprogram menüben, vagy itt érhető el.

Nagy örömünkre szolgált, hogy a légiközlekedési hatóságnál tett látogatás során bemutatott DOE tagsági kártya, szóbeli elismerésben részesült. A tagkártya előnye, hogy a törvényi kötelezettségek teljesülését, egyben képes felmutatni, igazolva a jogkövető magatartást.

 

Névre szóló igazolvány, amely egyik oldalán a tulajdonos A1-A3, vagy A2 kompetencia tanúsítványa szerepel, másik oldala DOE logót és QR kódot tartalmaz, ez a kód alkalmas a tag aktív státuszának azonosítására a DOE.hu weboldalon keresztül
Megnyíló doe.hu oldalon a tagsági adatlap, GDPR alapján optimalizált „publikus” adatok jelennek meg. Név, település, üzembentartói regisztráció, UAS eszköz regisztráció, felelősségbiztosítás kötvényszáma (ez helyettesíthető: „250g alatt nem kötelező” amennyiben ez a feltétel teljesül, beírható a tagi adatlap rovatába).
Érvényességének ideje alatt a doe.hu/elonyprogram oldalon részletezett kedvezmények igénybevételére használható
A kompetencia tanúsítvány QR kódja, szintén mobil alkalmazás segítségével, lekérdezhető annak kiállítója nyilvántartásában.

 

 

 

 

A tagkártyák gyártásának feltétele, hogy a tagi adatlap részletesen kitöltve legyen, illetve a törvényi kötelezettség alapján, minimum A1-A3 kompetencia tanúsítvány feltöltésre kerüljön (pdf). Kérjük azon tagjainkat, akik még ezt nem tették, töltsék fel kompetencia tanúsítványukat. A jelenleg gyártásra kész adatokkal rendelkező tagjaink a tagkártyákat hamarosan készhez kapják megadott postai elérhetőségükre. Ez utóbbi adatot is érdemes ellenőrizni a weboldalra belépve a tagi adatlapon.

Kérjük azon tagjaink jelentkezését (info@doe.hu), akik még nem rendelkeznek kompetencia tanúsítvánnyal, hogy közösségi tudásmegosztást szervezzünk, ezzel is segít

ve társainkat a kompetencia tanúsítvány megszerzésében. A tudásmegosztáson Google Meet meghívóval, akár mobilon keresztül is bárki részt vehet.
Csatlakozz hozzánk, legyen továbbra is XXI. századi hobby-d – munkád, látogasd a weboldalunkat, kövesd közösségi oldalainkat. Rendületlenül folytatjuk a lobbit a szabályok élhetővé tételéért. 2023-ban is sok előnnyel és programmal építjük a közösséget.

 

Tagdíj bankszámlaszáma: 16200151-18542792

IBAN: HU23 1620 0151 1854 2792

S.W.I.F.T.BIC: HBWEHUHB

Bank: MagNet Bank Zrt.

Hírlevél - fejléc

Neked ajánljuk ...