KP index

A megfizethető DJI Air 3

A megfizethető DJI Air 3

Már korábban is felröppent a hír a DJI Air 3 piacra dobásáról és elindultak a találgatások, hogy mit fog tudni és mennyiért.

Még mindig kérdés, hogy a DJI újradefiniálja a sorozatát, vagy egy újabb erős középkategóriás géppel fog előállni. Mindenesetre már látszik, hogy a sorozat nem kap profi kamerát, de az objektív 3X és 7X-es nagyítása izgalmas kilátást nyújthat az amatőr légifotósok számára. Ha ez tényleg így igaz, akkor vonzó és sokoldalú alternatíva lesz a DJI Mini 3 Pro számára.

További fejlesztések lehetnek az Ocusync 3.0 Plus átvitel és az extra nagy képkockasebességű videó opciók. Ha mindezt egy bónusz teleobjektívvel kombinálják, akkor az Air 3 szinte biztosan az egyik legjobb DJI drón lesz még akkor is, ha nem éri el a Mavic 3, vagy a Mavic 3 Classic szintet.

A kiszivárogtatott tervek szerint a DJI Air 3 Fly More Combo az új RC-N2 vezérlővel (a DJI meglévő belépő szintű padjának frissítése) körülbelül 1,127.50 euró, a Fly More Combo az RC2 vezérlővel (beépített képernyővel) 1,294.65 euró lesz

forrás és kép: techradarpontcom; dronexlpontcom

   

 

   

Neked ajánljuk ...