KP index

DJI Mini 4

Hivatalosan a DJI nem jelentette be a DJI Mini 4 megjelenését, de már több hír is szárnyra kapott a DJI Mini 4-ről és a Mini 4 Pro-ról. A megjelenés időzítésével kapcsolatban is szórnak a találgatások. Egyes források 2023 szeptemberére, mások 2024 év elejére teszik a piacra dobás várható időpontját.

Bár még arról sincs megerősített információ, hogy folyik a fejlesztése, sőt a DJI által közzétett fejlesztési listában sem láttam, de az nem zárja ki, hogy készül ilyen modell. A hírre máris megjelentek a Wish listák arról, hogy a felhasználók mit szeretnének látni benne. A Mini 3 kompakt, mégis elég erős ahhoz, hogy professzionális felvételeket készítsen, de úgy gondoljuk, hogy még mindig van hova fejlődni. A felhasználók a drága drónok zsugorított változatát szeretnék látni, amely a kezdő és a professzionális felhasználók számára is kielégítő lehetne.

A pletykák szerint ez a kompakt és könnyű quadcopter továbbfejlesztett kamerával, hosszabb repülési idővel és olyan fejlett funkciókkal rendelkezik, mint az akadályok elkerülése. A flythatdrone videóban osztotta meg gondolatait a fejlesztés lehetséges kimeneteléről.

Azért még aki idén nyáron szeretne drónt vásárolni, inkább a meglévő modellek közül válasszon.

forrás: cameratechdailydotcom; flythatdronedotcom; youtubedotcom/watch?v=cCo_0CfJbkY&t=83s

    

Neked ajánljuk ...

Eseti légtér változás

Újabb változások léptek hatályba az eseti légtér igénylésének menetében. Az Általános Nyomtatványkitöltő Keretprogram (ÁNYK) március 21-én új verziószámra váltott. A

Tovább olvasom »