KP index

III. DRONE DAY – RepTár

Szolnok 2023. augusztus 5.

A Drónpilóták Országos Egyesülete ismét részt vett a drónosok legnagyobb éves seregszemléjén a DRONE3DAY-en. Az előző napi zivataros időjárás és a kedvezőtlen előrejelzés sok érdeklődőt tartott vissza, de így is népes látogatótáborunk alakult ki.

Kiállításunkon bemutattuk a Magyarországon leggyakrabban használt dróntípusokat, népszerűsítettük a drónozást. A helyszínen ki lehetett próbálni a játékdrónokat és szimulátort is. Ezeket „csúcsra” járattuk, mivel a DOE-n kívül kevés kiállító kínált interaktív lehetőséget.

Tagjaink részére színes, tetszés szerinti méretű öntapadó üzembentartói és drónregisztrációs címkéket nyomtattunk, tapasztalatot cseréltünk. Kiemelten kezeltük a gyerekekkel való foglalkozást, hiszen a felnőttekkel csak akkor tudtunk nyugodtan beszélgetni, a gyerekeket el tudjuk valamivel foglalni.

A kedvezőtlen időjárás előrejelzés szerencsére csak délután négy körül vált be, a szél egyben le is bontotta a kiállító pavilonokat.

Képeink a kiállításról készültek.

             

            

vége

 

Neked ajánljuk ...

Eseti légtér változás

Újabb változások léptek hatályba az eseti légtér igénylésének menetében. Az Általános Nyomtatványkitöltő Keretprogram (ÁNYK) március 21-én új verziószámra váltott. A

Tovább olvasom »