KP index

Fortem DroneHunter

A veszélyes drónok észlelésének, kiiktatásának és a légtérbiztonság érdekében dolgozó Fortem Technologies Inc. frissítéseket adott ki a DroneHunter F700-as platformjára.
Ezek a frissítések lehetővé teszik a jobb működést, valamint a drónok gyorsabb és nagyobb fenyegetések, például az orosz Orlan-10 és az iráni Shahed-136 drónok hatékony legyőzésének képességét. A fissítés lehetővé teszi a 3. csoportba tartozó drónok semlegesítésének 85%-os hatékonyságát.

A Fortem Technologies vezető szerepet tölt be a légtérbiztonság és -védelem területén a veszélyes drónok felderítésében és legyőzésében. Az elosztott radar, a peremhálózati mesterséges intelligencia, a mély érzékelőintegráció és az autonóm drónrögzítés fejlett ökoszisztémája révén a Fortem figyeli, védi és megvédi a világ folyosóit, helyszíneit, infrastruktúráit, határait és régióit a veszélyes vagy rosszindulatú drónfenyegetésektől. Ugyanez az ökoszisztéma gyorsítja fel a világ légterének biztonságát a városi légi mobilitás számára. A Utah állambeli Pleasant Grove-ban található vállalat magántulajdonban van, és a Toshiba, a Boeing, a DCVC, a Signia Venture Partners és mások támogatják.

forrás és kép: suasnews dot com; fortemtech dot com

Neked ajánljuk ...

Az EHang és az AAV

Az EHang a világ vezető autonóm légijármű technológia (AAV) platformvállalata. Mottójuk szerint a városi légi mobilitás korszaka eljön. Az általuk készített

Tovább olvasom »

EHang és a drón show

Az EHang a világ vezető autonóm légijármű technológia (AAV) platformvállalata. Célja, hogy mindenki számára elérhetővé tegye a biztonságos, autonóm és környezetbarát

Tovább olvasom »