KP index

Verity – A repülő raktáros

A 2014-ben alapított Zürichben működő svájci Verity az autonóm beltéri drónrendszerek globális vezetője. A vállalat 13 országban alkalmazott drónjai autonóm módon működtetett integrált, hibamentes készletkövetést tesz lehetővé. A drónok raklapról raklapra navigálnak, pontos leltáradatokat gyűjtve éjszaka vagy hétvégén. Az adatok összegyűjtése után a rendszer ezeket az információkat kritikus információkká alakítja, amelyeket közvetlenül a felhasználói irányítópultra vagy a meglévő raktárkezelő rendszerbe továbbítanak. Az eredmények: megosztható, végrehajtható adatok és hibamentes raktár.

Verity raktári drónjai elég rugalmasak ahhoz, hogy minden típusú számlálást kezeljenek – a napi helyváltoztatástól a faltól falig tartó készletellenőrzésig –, felszabadítják a raktári személyzetet, hogy több hozzáadott értéket képviselő feladatra összpontosítsanak, miközben minden alkalommal jól végzik el a munkát.

A vállalat több mérnöki, műszaki támogatási szakembert, drón koreográfust keres teljes munkaidőre Zürichbe és Az USA-ba teljes munkaidős foglalkoztatással.

Forrás és kép: veritypontnet

 

Neked ajánljuk ...

Eseti légtér változás

Újabb változások léptek hatályba az eseti légtér igénylésének menetében. Az Általános Nyomtatványkitöltő Keretprogram (ÁNYK) március 21-én új verziószámra váltott. A

Tovább olvasom »