KP index

2023/1 – Hírlevél

Hírlevél - fejléc

Közösségi élet

Lezárult a DOE fotó-videó pályázat beküldési határideje. A beküldött pályaműveket értékeljük, köszönjük minden pályázó munkáját.

Hamarosan az aktív tagok részére a 2023-as tagsági díjbekérőt küldünk a szamlazz.hu rendszeren a korábban megadott e-mail címre küldve. A tagdíjfizetés a linkre kattintással bankkártyás fizetéssel és átutalással is lehetséges.

Fontos, hogy az új weboldalra történő belépés (2022.február-tól) a korábbi, böngésző által megjegyzett adatokkal nem lehetséges. Az adatokat átmentettük, de aki még nem lépett be az új oldalra, annak DOExxxx felhasználó nevet generáltunk. Amennyiben a díjfizető, vagy regisztrált email címmel nem sikerül a belépés, kérjük, hogy az info@doe.hu címen jelezze, hogy a rendszerből „jelszó visszaállítást” tudjunk küldeni. Azon tagjaink, akik 2022-es tagdíjat nem teljesítették, új belépést kell kezdeményezniük.

Az új weboldallal bevezetett, korszerű tagkártyával kapcsolatban kérjük, hogy az adat mezőket ellenőrizzétek és a hiányzó részeket kitölteni szíveskedjetek.

Az „UAS kompetencia .PDF” rovat az A1-A3, A2 kategóriára tett vizsgán kapott pdf feltöltésére szolgál.

Mint ismeretes, ezt a törvény előírja, ezért aki még nem rendelkezik ilyennel pótolja, illetve jelezze azt felénk, hogy azt közösen rendezzük. A kompetencia megszerzését támogatjuk.

Rövidesen feltöltésre kerül a tagkártya szabályzat, amelyet további webes fejlesztés után bővíthetünk.

2023-ban is sok előnnyel és programmal építjük a közösséget.

Szerény tagdíjunk az összefogásunk záloga, folytatjuk a lobbit az élhető szabályozásért.

Önálló lobbi tevékenységünk mellett, részt veszünk a Magyarországi Drón Koalíció munkacsoportjaiban is a pilóta nélküli légijárművekre vonatkozó szabályozás egyszerűsítése, áttekinthetővé tétele és az oktatás elérhetővé tétele érdekében.

 

A tagdíjba épített felelősségbiztosítást a weboldal BIZTOSÍTÁS menüpontja alatt található nyomtatvány kitöltésével és megküldésével kérhetitek. Meglévő felelősségbiztosítást azon tagjaink részre tudjuk fenntartani, akik a tagdíjat befizetik. Kedvezményünk alapján a díjat az egyesület fizető (díjfizetőként), de a biztosított minden esetben az egyesület tagja, amelynek igazolására egyedi azonosítószámmal rendelkező kötvényt kap.

Cégek, valamint a tagok második és további eszközeire, jelentős díjkedvezménnyel tudunk kötelező légijármű felelősség és jogvédelem biztosítást kötni szerződött partnerünknél, amelyek díja a kötvényt igényló tagot terheli.

Legyen továbbra is XXI. századi hobby-d, látogasd a weboldalunkat, kövesd közösségi oldalainkat.

 

Tagdíj bankszámlaszáma: 16200151-18542792

IBAN: HU23 1620 0151 1854 2792

S.W.I.F.T.BIC: HBWEHUHB

Bank: MagNet Bank Zrt.

Neked ajánljuk ...