KP index

DJI terve 2024-re

A DJI minden évben kiadja a fejlesztési tervét. A 2024-es tervet még nem láttuk, a vállalat a hivatalos terveiről továbbra is hallgat, de a beszállítói lánc forrásokból és szabályozási bejegyzésekből származó szivárgások érdekes betekintést nyújtanak abba, hogy mi várható a következő időszakban.

Itt egy kis ízelítő a potenciális DJI drónokról, amelyeket 2024-ben láthatunk:

1. DJI Mavic 4 sorozat: A DJI Mavic 3 sorozat utódai, ezek a magas színvonalú kameradrónok várhatóan a 2024 és 2025 között kerülnek piacra. Valószínűleg határokat fogják feszegetni az képminőség, repülési idő, biztonsági funkciók és intelligens funkcionalitás terén.
2. DJI Air 3S vagy DJI Air 4: Mivel a DJI Air 3-at nemrégiben, 2023 nyarán adták ki, azt várjuk, hogy az Air 3S vagy Air 4 csak 2024 végén vagy 2025-ben mutatkozik be. Ezek a kompakt drónok a rajongók és hobbi pilóták számára készültek.
3. DJI Mini 5 Pro: A DJI Mini 4 Pro utódja, a Mini 5 Pro várhatóan 2024 nyarán érkezik. Valószínűleg javított teljesítményt és funkciókat kínál egy hordozható csomagban.
4. DJI Osmo Action 5: Ha akciókamerák iránt érdeklődik, figyelje a DJI Osmo Action 5-t. Ez az Osmo Action 4 utódja, és megjelenési dátuma várhatóan 2024 nyarán lesz.
5. DJI Osmo Mobile 7: A smartphone videósok számára az Osmo Mobile 7 a láthatáron van. Az Osmo Mobile 6 utódjaként a 2024 tavaszán várható a megjelenése.
6. DJI Osmo Pocket 4: Az Osmo Pocket 4, az Osmo Pocket 3 utódja, várhatóan 2025-ben érkezik. Ez a zsebméretű gimbal kamera stabilizált videófelvételt kínál az útközbeni alkotóknak.

Ne felejtsük, hogy ezek izgalmas találgatások, és a DJI tényleges megjelenései még meglephetnek minket még innovatívabb funkciókkal.

Neked ajánljuk ...

Eseti légtér változás

Újabb változások léptek hatályba az eseti légtér igénylésének menetében. Az Általános Nyomtatványkitöltő Keretprogram (ÁNYK) március 21-én új verziószámra váltott. A

Tovább olvasom »