KP index

Dróndokkoló a DJI-hoz

A dróndokkolók alapvetően azokhoz a drónokhoz készülnek, amelyeket autonóm üzemmódban kívánnak üzemeltetni. Ezek mellett hasznos lehet azoknak is, akik gépkocsival mennek az egyik helyszínről a másikra és védett helyen kívánják drónjukat tölteni. Nekik készít a shenzeni Heishatech fogyasztói változat dokkolókat.

Ilyen dokkoló a DCap elnevezésű, amelyet a jármű tetejére helyeznek. Ez lehetővé teszi a drón számára, hogy automatikusan feltöltse magát, miután leszállt a töltőegységre. A drónt nem kell csomagolni, a leszállást követően védett és rögzített állapotba kerül. Menet közben is tölthető, majd az újabb helyszínen elegendő a dokkfedelet nyitni és máris reptethető az automatikusan működtethető drón. A dokkoló töltője kompatibilis a DJI M30, a Mini, a Mavic, az Air, a Skydio, az Autel, a Fimi és a Parrot drónokkal.

A shenzeni vállalat legfőbb termékei nem a fogyasztók számára készülnek, hanem az okosvárosoknak, ipari, gazdasági, mezőgazdasági autonóm drónhasználóknak. Szerintem nagy jövő előtt áll a felforgató fejlesztésük.

Főbb műszaki adatok

súly: 70 kg

méret: 120x95x35

bemeneti feszültség: 24VDC

töltési idő: 40 perc (Mavic3 0-ról teljes feltöltésig)

töltésvédelem: visszafordításgátló, túláram és túlfeszültség védelem

kompatibilis drónok: 2s-14s LiPo akkumulátoros drónok (lsd feljebb)

forrás és kép: heishatech .com facebook: heishatech

 

Neked ajánljuk ...