KP index

Elnézést kér a DJI

A 2023 a DJI részéről fantasztikus év volt. Egyre másra jöttek ki a saját maguk által teremtett konkurenciának számító újabb és újabb termékek.

Emellett azonban a DJ úgy értékelte, hogy régebbi termékeik elérik élettartamuk végét, ezért a továbbiakban azokra nem kíván támogatást nyújtani. Azt már lenyeltük, hogy a Phantom sorozat nagy részére nincs támogatás, de a DJI most tette közzé az újabb rossz hírt. Február 24-től megszűnik a támogatás az alábbi drónokra is:
– Matrice 600
– D-RTK
– Snail
– Matrice 200 series
– Matrice 100

Bár ezen termékek gyártása 2016 december és 2019 január között megszűnt, azért ezek nem filléres drónok voltak, hétköznapi szinten igencsak húzós árakkal, így elvárható lett volna egy hosszabb terméktámogatás. A DJI rövid közleményben adta közre a számára kézenfekvő megoldást:

„A szolgáltatás felfüggesztésének napjától kezdve nem nyújtunk Önnek olyan szolgáltatásokat ezekhez a termékekhez, amelyek terméklekérdezést, műszaki támogatást és termékkarbantartást foglalnak magukban. Elnézést kérünk az esetleges kellemetlenségekért. Ha továbbra is a fenti termékek bármelyikét használja, őszintén javasoljuk, hogy frissítsen egy új modell alternatív termékre, hogy élvezhesse újabb, továbbfejlesztett technológiáinkat, és továbbra is hatékony ügyfélszolgálatot nyújthassunk Önnek.”

Köszönjük DJI, látjuk, hogy az üzlet mindent felülír.

Forrás: dronedj.com
kép: bestdroneforthejob.com

Neked ajánljuk ...